Így is lehet: Rónai Sándor DK-s EP-képviselő 1 millió forintot ajánlott fel a rászorulóknak

Az Árnyékkormány Rezsimentő Alapjába is adott.

Rónai Sándor, a DK EP-képviselője bejelentette: 1 millió forinttal segítik szebbé tenni azok karácsonyát, akiknek idén csak a nyomor jutott az ünnepekre.

Elmondta, hogy az összeg egyik felét a Dobrev Klára kezdeményezésére létrejött Rezsimentő Alapba ajánlotta fel, a másikat rászorulók között osztotta szét.

A teljes bejegyzést itt olvashatod el:

„Már ég mind a négy adventi gyertya, mindjárt itt a karácsony, meghittségnek, nyugalomnak, örömnek azonban sajnos nyoma sincs.

A magyar valóság ennél sokkal szomorúbb.

Az örömteli várakozás helyett szükség, szorongás, a holnaptól való félelem költözött az ország többségének mindennapjaiba

Nem telik el úgy nap, hogy ne szembesülnénk a kilátástalansággal, a kétségbeeséssel.

Minden nap szembe jön egy történet, az elhalasztott csekkbefizetésről, a félbe vágott szívgyógyszerről, az elhalasztott kezelésről, a gyerek lemondott különórájáról, egyszerűbben a spórolásról, különböző túlélési praktikákról. A rezsi vagy gyógyszer országa lett Magyarország.

Nyomorba taszították hazánkat az öntelt nagyurak.

Iszonyat nehéz ezt látni, még nehezebb lenne mindezt válasz, és segítség nélkül hagyni.
Nem lehet félrenézni ebben a drámai helyzetben.

“Több felelősség fent, több lehetőség lent.” Nem csak a baloldali, hanem úgy általában a politikának ez kéne legyen az alaptétele.

Igyekeztem segíteni akkor is, amikor bolti eladóként dolgoztam, akkor is, amikor informatikusként kicsivel több lehetőségem adódott erre, most pedig egyszerűen kötelességemnek érzem, hogy segítsek azoknak, akik bajban vannak, akikről megfeledkezett a rendszer.

Családommal úgy döntöttünk, hogy az év végéhez közeledve összesen

1 millió forinttal

segítjük azokat, akiket magával ragadott a válság, akik most szükségtől szenvednek.

Ennek egyik felét a Dobrev Klára kezdeményezésére létrejött Rezsimentő Alap javára ajánlottuk fel, míg a másik felét olyan rászorulók között osztottuk szét, akiknek másban kellett segítség.

Volt, akinek élelmiszerre, másnak gyógyszerre vagy gyógykezelésre nem tellett a brutális áremelkedések miatt, de akadt olyan is, aki a munkaeszközének a javíttatásához kért segítséget, hogy a jövőben is dolgozni tudjon, és el tudja tartani a családját. Tisztességes, nehéz sorsú embereknek segítünk, akik önhibájukon kívül kerültek méltatlan helyzetbe.

Tűzoltás ez, talán néhány családnak lehet ez segítség, nekik is csak ideig-óráig.

Többre, de elsősorban másra lenne szükség. Változásra van szükség!

Olyan politikai vezetésre van szükség, amelyik érti, és átérzi ennek az országnak a problémáit, és hajlandó azokra megoldást is kínálni.

Én egy olyan politikai közösséget választottam magamnak 12 éve, amelyik kellően nyitott, és érzékeny ahhoz, hogy értse az embereket, és mára tökéletesen felkészült ahhoz, hogy alternatívát, és megoldásokat kínáljon egész Magyarország számára.

Ez a közösség a Demokratikus Koalíció. Velük együtt, értetek dolgozom a változásért.”

Valódi Hírek