Hatalmas bajban a fitnesszguru cége — Schobert Norbi inkább hátralép

Másra bízza a feladatot.

Schobert Norbi Update-üzlethálózatának egyre több tagja húzza le a rolót az elmúlt napokban, sokan csődtöl tartottak a fitnesszguru boltjaiban.

Schobert üzletláncánál az elmúlt napokban, hetekben ellátási gondok alakultak ki, de a boltvezetők nem tudták elérni az illetékeseket, azt sem tudták kideríteni, hogy mikorra rendeződhet a dolog.

A híresztelések arról szóltak, hogy 268 millió forint adósságot halmozott fel a cég a szállítónál.

Egy Norbi Update-partner arról is beszámolt, hogy a vevőforgalom folyamatosan zuhan, főleg Norbi megszólalásai miatt. Ezekkel arra utalhatott, hogy Schobert azt mondta, a gondokról egyáltalán nem a kormány tehet, hanem a brüsszeli szankciók.

Schobert múlt péntekre összehívott egy sürgősségi partnertalálkozót, ahol adósságról nem esett szó, viszont Schobert Norbert „az egészségi állapotában bekövetkezett változások” hatására úgy döntött, hogy a Norbi Update Zrt. operatív működésébe szakmai és pénzügyi partnert von be.

Sok mindent nem tudni az új partnerről, csupán annyit, hogy a VIV Csoporthoz tartozó egyik cég lesz az.

A Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka azonban nem vonul ki teljesen a cég életéből, Schobert maga a termékfejlesztéssel fog foglalkozni, Rubint Réka a marketing és PR feladatokat végzi majd, az operatív működést pedig egy új szakmai stáb fogja ellátni.

(via 24.hu)

Valódi Hírek