Fotókkal: Fideszes nagyságokkal bulizik együtt a milliós összeggel kitüntetett tankerületi vezető

Vajon ezért jutalmazták ilyen bőkezűen?

Pappné Gyulai Katalin, a Debreceni Tankerületi Központ korábbi, nemrég nyugdíjba vonult vezetője az utóbbi időben egyre több fideszes pártrendezvényen tűnik fel, ahol készséggel alkot kisebb-nagyobb csoportképet debreceni fideszes politikusokkal.

Nemrégiben azzal vált ismertté a sajtó egy részében, hogy ő volt az országban a legnagyobb összeggel jutalmazott tankerületi vezető:

2,5 millió forinttal

állt az élen.

Pappné 10 éven át vezette a tankerületet és nevéhez több botrány is kapcsolódik. A legemlékezetesebb ezek közül az volt, amikor 2018-ban pedagógusnapon a „Nemzedékek jövőjéért” díjjal tüntette ki a közgazdász végzettségű Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselőt – úgy, hogy Kósának nincs közgazdász végzettsége.

Pappné Gyulai Katalin a napokban megkapta Hajdú-Bihar Megye Önkormányzatának Bocskai István-díját, amit a fideszes többségű megyei közgyűlés adományozott neki, bár Pappné munkásságának szinte teljes egésze Debrecenhez kötődik, Debrecen pedig megyei jogú városként nem tartozik a megyei önkormányzat fennhatósága alá.

Pappné legutóbb olyan fotókon volt látható, amelyek Szijjártó Péter külügyminiszter debreceni szankcióellenes, nemzeti konzultációs kormánypárti rendezvényén készültek.

Fotók:

(via debreciner.hu)

Valódi Hírek