Jakab Péter visszaszólt Majkának: „Amíg ezt a rendszert szolgálod, addig a dalod is csak díszlet a színházadban!”

Nem hagyja magát.

Beszámoltunk róla, hogy a NER-t trükkösen hatalomban tartó dallal jelentkezett a TV2 nevű fideszes propagandacsatorna műsorvezetője.

Majka egy olyan klippel jelentkezett, amelynek a mondanivalója, hogy “mindkét oldal egyformán sáros”, egyik kutya, másik eb. (Tehát nincs is értelme leváltani a Fideszt, mert nincs kire.)

Majka a hamis szimmetria felállításában a szájára veszi Jakab Pétert, mintha a “parizerrel pózolás” azonos bűn lenne komplett iparágak és megyék ellopásával.

Jakab akkor egy videóüzenetben szólt vissza keményen a NER-tévénél dolgozó, Szijjártóval haverkodó celebnek.

„Neked Szijjártó Peti a barátod, én ki nem állhatom ezt az embert, például azért, mert a kínai lélegeztetőgépekből is bizniszt csinált. Nem pózolok vele, inkább pózolok parizerrel”

— jelentette ki akkor a Nép Pártján Mozgalom elnöke.

Majka ezek után a Jobbikkal támadta Jakabot, szerinte ugyanis visszás, hogy egy korábban rasszista pártot vezetett Jakab Péter.

A politikus most emlékeztette az énekest egy nagyon fontos dologr: ő otthagyta a Jobbikot, amint világossá vált számára, hogy összejátszik a Fidesszel, Majka azonban még mindig a TV2 szekerét tolja.

Idézzük Jakab Péter mai posztját:

Majka szerint nincs jogom kritizálni őt Szijjártó meg a TV2 miatt, mert a Jobbikban vállalhatatlan emberek vannak.

Kedves Majka, én a Jobbikból kiléptem, amint világossá vált, hogy ez a párt összejátszik a Fidesszel.
Te viszont még mindig a TV2-t tolod, és ezzel – ha akarod, ha nem – a Fidesz hazug propagandáját népszerűsíted. Mészáros pénzén.

Tudod, ez az a pénz, amiről nem egy város beszél, hanem egy ország. Mert ez a pénz nem az övé, hanem az országé. Most mégis Mészáros költi. Rád is.

Szóval én azt hiszem példát mutattam. Otthagytam a Jobbikot, hogy egy jobb Magyarországot építhessek azokkal, akiknek valóban elegük van a rendszerből, és nemcsak énekelnek róla. Most te jössz.

Mert a dalod tényleg jó, de amíg te is a rendszert szolgálod, valójában ez a dal sem több, mint a színházadban díszlet.

Jakab Péter, a Nép Pártján Mozgalom alapítója

 

Valódi Hírek