„Inkább pózolok parizerrel, mint Szijjártóval!” — Jakab Péter kemény videóban szólt vissza Majkának

Leszedte a keresztvizet a TV2-s celebről.

Beszámoltunk róla, hogy a NER-t trükkösen hatalomban tartó dallal jelentkezett a TV2 nevű fideszes propagandacsatorna műsorvezetője.

Majka egy olyan klippel jelentkezett, amelynek a mondanivalója, hogy „mindkét oldal egyformán sáros”, egyik kutya, másik eb. (Tehát nincs is értelme leváltani a Fideszt, mert nincs kire.)

Majka a hamis szimmetria felállításában a szájára veszi Jakab Pétert, mintha a „parizerrel pózolás” azonos bűn lenne komplett iparágak és megyék ellopásával.

A Nép Pártján elnöke most egy videóüzenetben keményen visszaszólt a NER-tévénél dolgozó, Szijjártóval haverkodó celebnek.

„Ő itt Bözsi, áldott jó kis kutya. Őt ismerem, téged, Majka, nem ismerlek, te se engem. De az egyik nótádban most azért mégiscsak megszólítottál.”

– kezdte Jakab, ölében a tacskójával, majd úgy folytatta:

„Te is biztos szerényen éltél Ózdon, most nem tudom, hogy te hogy élsz, azt tudom, hogy én pont úgy, ahogy annak idején. Attól, mert az ember jobban keres, még nem biztos, hogy másképp akar élni, mint ahogy élt annak idején”

Jakab felhozta, hogy miközben Majka eljátssza a látszatellenzékit, aközben a bűnöző külügyminiszterrel haverkodik:

„Neked Szijjártó Peti a barátod, én ki nem állhatom ezt az embert, például azért, mert a kínai lélegeztetőgépekből is bizniszt csinált. És az, aki bizniszt csinál a magyar emberek problémáiból, azt én nem legitimálom – a barátságommal sem. Nem pózolok vele, inkább pózolok akkor parizerrel.”

Jakab sérelmezte azt is, hogy Majka

„mégiscsak egy olyan tévécsatornát szolgál és népszerűsít, amelyik lépten-nyomon hazudik azokról az emberekről, például rólam is, akik szeretnének egy jobb Magyarországot építeni, de legalább egy olyat, amelyik nem hazudik”.

Ahogy arról beszámoltunk, a TV2 a múlt héten is helyreigazítást volt kénytelen közölni, miután Marsi Anikó és Gönczi Gábor össze-vissza hazudoztak Jakab Péterről.

Jakab a TV2-s helyreigazítást is bejátszotta a videójában, majd azt üzente Majkának:

„Na látod, te meg bemész ehhez a tévécsatornához, és elkezded népszerűsíteni, hogy az emberek kapcsoljanak ide, nézzék ezt a töméntelen ocsmányságot és hazugságot, amivel lehet, hogy aztán választást is fognak nyerni és folytathatják azt a politikát, ami ellen elvileg ebben a nótában nagyon helyesen felszólaltál. Mert hazudni bűn”

– mondta, majd végezetül így zárta:

„Biztos érted, mert nálam Borsodban úgy szokták mondani, ha fain csávó akarsz lenni, akkor ezt a szennycsatornát otthagyod”

Jakab Péter teljes videóját itt tudod végignézni, érdemes:


.

Kapcsolódó cikkeink:

Miért ünnepli az ellenzék szájtátva a NER érdekeit szolgáló új Majka-számot?

.

Videóval: Beégett a fideszes TV2, hosszan kellett sorolniuk mennyi mindent hazudtak Jakab Péterről

.

Valódi Hírek