Hadházy Ákos kemény üzenetet küldött a NER pénzén pojácáskodó Majkának

Aki a Fidesz-propagandához adja az arcát, az akkor is ott dolgozik, ha éppen ellene ír dalt.

Beszámoltunk róla, hogy a NER-t trükkösen hatalomban tartó dallal jelentkezett a TV2 nevű fideszes propagandacsatorna műsorvezetője.

Majka egy olyan klippel jelentkezett, amelynek a mondanivalója, hogy “mindkét oldal egyformán sáros”, egyik kutya, másik eb. (Tehát nincs is értelme leváltani a Fideszt, mert nincs kire.)

Azóta már Jakab Péter (>>ITT<<) és Lakatos Márk (>>ITT<<) is rámutatott a dal és az ellenzékiség közti ellentmondásra; ezúttal pedig Hadházy Ákos hívta fel a figyelmet rá.

Az írását itt olvashatod el:

„Majka dala nem rossz és igazságok vannak benne. Akár kockázatot is jelenthetett a szerzőjének. De ha a Művész Úr ezek után tovább dolgozik a propanda fellegvárában, akkor akkor is felmerülhet két gyanú , ha a legjobb szándékkal írta a dalát

– engedéllyel tette

– magáért a szereplésért tette, esetleg az ellenzéki rajongók megnyugtatására

Amiben pedig az igazságok ellenére sem mond teljes egészében igazat a dal: azt üzeni, hogy mindenki szemét, a szegény ember meg nem tud mit tenni.

Valójában mindannyian felelősek vagyunk -bár eltérő mértékben- azért, ami itt van. És mindannyian tehetünk ellene. A hangsúly a “tehetünkön” van.”

Valódi Hírek