Hiába dönti romba az országot a válság, a felcsúti stadion díszkivilágítása fényes nappal is megy (+fotók)

Még a tetőszerkezet is fényárban úszik.

A Magyar Labdarúgó Szövetség korábban engedélyezte a hazai csapatoknak, hogy az eredetileg más célra elnyert TAO-támogatásokat működésre is költhessék, így például a rezsiárak kifizetésére vagy a pályabérleti díjakra. Azonban a tévéközvetítések miatt sok esetben kora délután, napos időben is égnek a reflektorok a stadionokban, amiről korábban a RTL Híradó is beszámolt.

A portál megjegyezte, hogy mindeközben a felújítás után tavaly megnyitott Bozsik Aréna a Fradi elleni november 13-i meccs után határozatlan időre bezár a magas rezsiárak miatt.

A közelmúltban számos város és település közölte: kénytelenek bezárni iskolákat, óvodákat, színházakat, uszodákat, közintézményeket, több esetben is járatritkításokat rendeltek el, illetve több városban is úgy spórolnak, hogy teljesen lekapcsolják a közvilágítást.

Viszont Felcsúton, ahol a legmagasabb az egy főre jutó tőkejövedelem, szemmel láthatóan nem aggódnak az apróságok miatt. Az rtl.hu egyik olvasója küldte az alábbi képeket, amelyeken az látszik, hogy

a felcsúti Pancho Arénában fényes nappal, 14 óra 30 perckor még a tetőszerkezet díszkivilágítása is megy.

Fényes nappal, még a tetőszerkezet díszkivilágítása is megy a felcsúti stadionban

Fényes nappal, még a tetőszerkezet díszkivilágítása is megy a felcsúti stadionban

(rtl.hu)

Valódi Hírek