Kiderült: Orbán Balázs botrányhős „barátja” azt sem tudja, kicsoda ő pontosan

Kínos.

Az amerikai politikai talkshow-k egyik nagy alakja, Bill Maher nemrég indította youtube-csatornáját Club Random néven, amelyben vasárnap Kid Rock volt a vendég. Az énekes Trump támogatója volt korábban, és több botrány is fűződik a nevéhez.

A beszélgetést a 444.hu szemlézte, amelyben egy ponton szóba kerül az abortusz témaköre. Kid Rock itt arról beszél, mennyire nem ért egyet azzal, ahogy a republikánusok kezelik ezt az ügyet. Nekik is el szokta mondani – meséli – hogy „vegyétek le a kezeteket” erről a dologról.

Ekkor mesélte el, hogy a nyáron ellátogatott hozzá Orbán Balázs, abban azonban nem volt biztos, hogy pontosan ki is ő.

„– Nemrég járt nálam a török miniszterelnök jobbkeze Nashville-ben a házamban.

– A török miniszterelnök?

– Igen a török. Ja nem, a magyar miniszterelnök jobbkeze, bocsánat.”

— zajlott le a párbeszéd.

Miután tisztázzák, hogy nem Erdogan, hanem Orbán jobbkezére gondolt Kid Rock, elmeséli, hogy is történt a találkozó. Kiderül belőle, hogy a magyar kormány emberei keresték meg.

„Valami jobboldali cuccról akart beszélni velem, amit Magyarországon csinálnak. Nagy rajongóim, épp itt voltak az Államokban, bla-bla-bla. Hát ez k**va fura, persze, hogy benne vagyok”

– mondta Kid Rock.

A beszélgetésüknek azt a részét mondja el Kid Rock, amit az abortusz témakörében folytattak.

„Szóval jött ez a csávó a házamba, tudod, ők elég jobboldaliak. Tudod, Orbánt négyévente újraválasztják örökké. Már vagy 12 éve van.

Azt mondja: mi engedjük az abortuszt, de nemrég elfogadtunk egy törvényt – mondta és ez elég fura –, ami arról szól, hogy mielőtt megengedik az abortuszt, az anyának hallania kell a baba szívverését. Mire én: ijesztő és egyben óriási”

– meséli.

Kid Rock ezután azt mondja, sok minden átfutott a fején, hisz ez eléggé úgy hangzott, mintha kínoznák az anyákat.

(via 444.hu)

Valódi Hírek