Mihalik Enikő irgalmatlanul kiakadt az Origóra: Keményen kiosztotta a kormánypárti lapot

Helyretette őket.

Kedden több kormánypárti portál, köztük a Metropol a Borsonline, a Magyar Nemzet, a Tények meg a vaol.hu és végül az Origo is támadni kezdte Mihalik Enikő férjét, Korányi Dávidot, akit ők csak „a magyar »dollárbaloldalt« amerikai pénzből finanszírozó és irányító” személynek meveznek.

„Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke”

— ez volt szinte az összes hírportál cikkének címe.

A lapok arról írtak, hogy Korányi 2 millió dollárért vett házat Connecticutban, és nem is véletlenül ott, hiszen ez „az amerikai milliárdosok – és a Soros-birodalom – egyik kedvenc helye”.

Korányi Dávid amúgy Karácsony Gergely főpolgármester városdiplomáciai főtanácsadója.

A cikkek írói csupán egy dologról feledkeztek meg, Mihalik Enikőről, aki évek óta New Yorkban élt, saját lakásában, és ahogy kiderült, a most vásárolt házat is ő finanszírozta.

De mielőtt ezt elmondta volna, Instagram sztorijában még egy hatalmasat rúgott az Origóba:

„De jó is egy ekkora hazugságra ébredni. Két verzió van: 1. Vagy a férjem a hátam mögött vásárolt egy házat, amire a pénzt is titkolta tőlem. 2. A média egyszerűen nem tudja mit beszél.”

A következő képen Mihalik elmondta az igazságot a házvásárlásról, miszerint azt ő vette, az eladott lakása árából, és a képen szereplő ingatlan nem az, amit megvásárolt.

 

Valódi Hírek