Vírusként terjed Orbánék pártlapjának lejáratása: Karácsonyt próbálták ütni, de a fél ország a Metropol rejtvényén röhög

Szintet lépett az orbáni propaganda: keresztrejtvényben szidja Karácsony Gergelyt a Metropol.

Ráfordultunk az önkormányzati választások hetére. A kormányközeli Metropol is érzi az idő szorítását, így magasabb szintre emelték Karácsony Gergely lejáratását, vagy legalábbis erre tettek kísérletet. Még a keresztrejtvényben is őt helyezték középpontba – derül ki a közösségi médiában keringő fotóról.

Szintet lépett a Metropol Karácsony Gergely lejáratásával

Az ingyenes napilap olvasói az „Ezt szeretné a következő öt évben Budapesten?” című rejtvény sikeres megfejtése esetén olyan kérdésekre kaphatnak választ, mint:

  • Mi a legnagyobb botrány ma Budapesten?
  • Hogy keresztelték át a gaztengert Budapesten?
  • Mi Karácsony Gergely gúnyneve?

Ez azért még a magyar politikában is erősre sikeredett a kampány utolsó hetében. Az első kérdésre a Metropol szerkesztői azt a választ rejtették a megoldásba, hogy

„Karácsony Gergely nem csinált semmit és megint ígérget”, a gaztengerből szerintük „méhlegelő” lett.

A főpolgármester gúnyneve pedig a szerkesztők szerint:

Tutyimutyi csődpolgármester.

Ehhez azért tényleg vastag bőrre van szükség, még a rogáni propagandagépezetben is. Bár lehet, hogy a szerzők a vállveregetés mellett jutalmat is kapnak majd a „munkájukért”. Mindenesetre az már bizonyos, hogy a lejáratás fordítva sül el, és inkább az orbáni propagandát sikerült ismét nevetségessé tennie a kormányzati gépezetnek.

Karácsony Gergely keresztrejtvény

Karácsony Gergely a Metropolban (Fotó forrása: Újságcikkek fenyegető aurával)

Valódi Hírek