Mi történt? Toroczkai azt ígéri: Tüntetni fognak Orbánék ellen

Állítólag betelt a pohár.

Úgy tűnik, a Toroczkai László által vezetett párt megijedt, hogy az árnyékkormány elveszi róluk a figyelmet, ezért kétségbeesett lépésre szánták el magukat.

Október végétől utcai demonstrációk sorozatával tiltakozik majd Mi Hazánk Mozgalom az ellen, hogy a kormány és a miniszterelnök egyetlen javaslatukat sem támogatta eddig az Országgyűlésben.

Toroczkai László pártelnök, frakcióvezető hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, október 24-én kezdik meg flashmobjaikat, performanszaikat és félpályás útlezárásaikat. Addig tart majd ez a sorozat, amíg nem tapasztalnak pozitív elmozdulást a kormányzat részéről.

Toroczkai szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány nem hajlandó adót kivetni a 100 leggazdagabb magyarra, mert állításuk szerint nincsen átfogó tulajdoni kataszter. Eközben a népszámlálás ürügyén elképesztő információkat kérnek az emberektől.

A párt szerint a kormány továbbra is az oligarchákat védik, elfogadhatatlannak tartják, hogy a válság haszonélvezői továbbra sem veszik ki a részüket a közteherviselésből.

A párt azzal sem ért egyet, hogy a kormány a döntései meghozatala után rendez nemzeti konzultációt.

(via telex.hu)

Valódi Hírek