Pofára estek: Czeglédy Csaba beszámolt Az ördög ügyvédje-per legújabb fejleményeiről

Ez nem jött össze.

Hatályon kívül helyezték a Dr. Czeglédy Csaba ellen hozott büntetővégzést Az ördög ügyvédje ügyében — a hírt Czeglédy osztotta meg Facebook-oldalán kedden.

Ismert, hogy tavaly karácsony után váratlanul újra aktivizálta magát Az Ördög Ügyvédje — vagyis a titokzatos személy, aki korábban a győri polgármestert is le- és megbuktatta.

Az ügyészség Dr. Czeglédy Csabát gyanúsította azzal, hogy ő áll az oldal mögött, aki ezt kategorikusan cáfolta, és semmilyen egyértelmű bizonyíték nem is került elő arról, hogy ő írná az oldalt.

Az ügy legújabb fejleményeiről így számolt be Czeglédy:

Megérkezett a végzés: hatályon kívül helyezte a bíróság az engem elmarasztaló korábbi döntést.

A képen látható Fidesz-csicska ügyész, Ibolya Tibor — aki nem mellesleg Polt Péter helyettese — érte még el hazugsággal és a nyomozati iratok szelektálásával, hogy éppen a választások előtt elmarasztaljon a Veszprémi Járásbíróság tárgyalás nélkül

az Ördög ügyvédje ügyben.

Aztán most jött a pofára esés, mert íme a bizonyíték arra — kommentben csatolom a képet –, hogy a bíróság hatályon kívül helyezte az ellenem szóló büntetővégzést.

A Fideszt számos esetben lelkesen kiszolgáló ügyészek gyáva módon nem akarták, hogy az ügyben tárgyalást tartson a bíróság, el akarták érni, hogy ne tudjam megvédeni magam.

Hát, nem jött össze nekik.

Ígérem, el fog jönni annak az ideje, amikor fideszes gazdáikkal együtt a törvényeket két lábbal tipró ügyészek is el lesznek számoltatva.

Az Ördög ügyvédjét pedig soha nem fogják megtalálni 😉

Itt pedig a végzés olvasható:

Valódi Hírek