Térfigyelő kamerák, TEK-esek, lezárások: Megbénítják Balatonalmádit a Fidesz frakcióülése miatt

Nagyon félnek.

Nagy a készültség Balatonalmádiban, ugyanis itt gyűlik össze ma délután kihelyezett frakcióülésen a Fidesz teljes vezérkara. Már a délelőtti órákban lezárták a hotelhez vezető utcákat, rendőrök posztolnak a környéken, de a Blikk megtudta a helyszínen azt is, hogy tegnap több kamerát is felszereltek a környéken.

A két napos kihelyezett frakcióülést a Mészáros Lőrinchez köthető Hunguest BÁL Resort hotelben tartja Fidesz-KDNP. Már ma sűrű a program, hiszen délelőtt kormányülés is volt. A tervek szerint Orbán Viktor eligazításával indul a program, amelyen a brüsszeli szankciók és az elszabaduló energiaárak is bizonyosan téma lesz.

Már a hotelhez vezető utakat

rendőrök lepték el

és zárták le szalaggal el nem sokkal 12 óra előtt, a környező járdákat is lezárták, a főút menti járdákat érkezésünkkor sepregették tisztára. Civil ruhás rendőröket, TEK-es kocsikat egyaránt láttunk.

Az ülés a nyilvánosság teljes kizárásával zajlik, kizárólag az ott lakókat engedik a közelbe, vagy akinek bizonyíthatóan ott van dolga – a közeli bölcsődébe a szülőknek, ételt hozó futároknál nem kell igazolás, bár néhány percig így is eltart a helyzet tisztázása.

– Tegnap délután mindenhova új kamerákat szereltek fel, mindenkit látni akarnak, aki erre jön – mutat egy a hotelhez vezető utcában lakó férfi. Az egyik villanyoszlopra szuper 360-as szögben is rögzíteni képes térfigyelőket raktak fel.

A képeket a Blikk cikkében nézheted meg.

Valódi Hírek