Szintet lépett a propaganda: Elképesztő, mi jelent meg a kormánylapban a nők munkavállalásáról

Vissza a sötét középkorba.

„A feminizmus, az emancipáció és a nők helyzetének felforgatása. A férfiuralom, a patriarchátus egyetemes jelenség, amely a nők biológiai feladatával függ össze, ami az anyaság és a gyermeknevelés” — jelent meg a Magyar Nemzet hasábjain csütörtökön.

A Bene Éva által jegyzett cikket — aki egyébként az orvostudományok kandidátusa — a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldal szúrta ki.

A dolgozatban olyan mondatokat ír le a szerző, mint:

„(…) a patriarchátus a nők számára nem hátrány, hanem az anyaság zavartalan betöltésének a feltétele”,

vagy

„Az emancipáció nemcsak abnormis terhet rakott a nők vállára, hanem megszüntette a házasság stabilitását, elősegítette a családi kötelékek fellazulását és a válások szaporodását”,

és

„A nők munkavállalása gátolja a népszaporulatot:

csökkenti a házasságon belül született gyermekek számát, és növeli az abortuszok, valamint az akaratlagosan gyermektelen házaspárok arányát”.

A szerző azzal zárja a cikket:

„Végül felteszem a kérdést: szabad-e Isten parancsával szembeszegülve, a szabadság és a nők önrendelkezési jogának nevében a terhességmegszakítást korlátozás nélkül engedélyezni, végezni és végeztetni? Fogyatkozó nemzetünk elnéptelenedő falvai nem vetik-e fel a „magzatvédelmi” törvény módosításának szükségességét?”

Óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy ha Bene Éva ennyire ellenzi a nők munkavállalását, akkor ő maga vajon miért ír egyáltalán bárhova is cikket, illetve további kérdés, miért szerzett diplomát.

Valódi Hírek