Déri Tibor nem indul újra Újpest vezetéséért, Trippon Norbert lehet az új polgármester

Az eddigi alpolgármester lehet az ellenzék közös jelöltje, aki zöldítési programjával szakmai díjat is nyert.

Lapunkhoz is eljuttatott közleményükben tudatták az újpesti képviselő-testület ellenzéki (helyben többséget adó) tagjai, hogy tudomásul veszik Déri Tibor jelenlegi újpesti polgármester döntését, mely szerint hármgyermekes családapaként családi okokból nem indul újra a 2024-es önkormányzati választásokon.

A képviselő-testület tagjai egyúttal kijelentik, hogy Dr. Trippon Norbertet tartják alkalmas személynek arra, hogy az ellenzéki pártok közös polgármester-jelöltjeként induljon a 2024-es önkormányzati választásokon Újpest polgármesteri címéért.

Déri Tibor (balra) és Trippon Norbert (jobbra)

„Dr. Trippon Norbert 20 éve szolgálja képviselőként Újpestet, és második ciklusos alpolgármestereként látja el feladatait. Munkával és teljesítménnyel bizonyította alkalmasságát, vezetői felkészültségét valamint az újpestiek iránti elkötelezettségét”

– áll az ellenzék közös közleményében.

Trippon Norbert figyelemre méltó alpogármesteri tevékenységéről mi is több alkalommal beszámoltunk: a városvezető pár év alatt virágba borította Újpestet, zöldítési programjával szakmai díjat is nyert. Feltöretett több ezer négyzetméter betont, hogy közösségi kertet alakítson ki a lakosoknak, és többször saját kezűleg tisztította meg a Szilas-patak medrét a szeméttől.

Az újpesti alpolgármester feltört ezer négyzetméter betont, hogy közösségi kertet csináljon a lakosoknak

.

Besokallt az alpolgármester: Maga szedte ki az emberek szemetét a Szilas-patakból (+videó)

.

Lenyűgöző, ahogy pár év alatt virágba borította Újpestet az új városvezetés (+képek)

.

Az újpesti képviselők teljes közleményét >>ITT<< olvashatod.

Valódi Hírek