Hatalmas lebukás: Hivatalos fideszes mailcímről pattant vissza a Tóth Gabi stábjának írt levél

Kínos!

Tóth Gabit a hvg.hu kereste meg a hivatalos, sajtós email-címen. A levélben arról érdeklődtek, mekkora összeggel támogatta az énekes erdélyi turnéjáról készült, a HírTv-ben is levetített koncertfilmet az állami Szerencsejáték Zrt., de egy fideszes emailcímről pattant vissza hibaüzenettel a levél.

Tóth Gabi hivatalos weboldalán könnyen megtalálható a sajtó számára kapcsolattartásra megadott emailcím: [email protected]. Erre küldtük el kérdéseinket szerdán, ám néhány órával később csak a levél kézbesíthetetlenségéről szóló hibaüzenet jött vissza. Eszerint a levél a [email protected]ól átirányítva a

[email protected]ól

pattant vissza, ami meglepő fordulat, hiszen Tóth Gabi oldalán semmi nyoma annak, hogy Haffner Adriennhez, pláne közvetlenül a Fideszhez köze lenne.

Ez a fideszes emailcím és Haffner Adrienn neve egyébként nem ismeretlen. Ugyanez az emailcím van megadva a cégbíróságon hivatalos kapcsolattartásra az Entertainment & More Kft.-nél (korábbi nevén HÍR-MÉDIA 2002 Kft.), amelynek fő tevékenysége film-, video-, televízióműsor-gyártás. A vállalkozás ügyvezetője és résztulajdonosa tavaly júliusig Haffner Adrienne volt.

Haffner neve felbukkant tavaly nyáron a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak listáján is, havi bruttó 600 ezer forintos díjazással.

Valódi Hírek