Varga Judit is beleállt a „kevert fajúzásba”: Úgy tudja, sok európai ország végleg megszűnt nemzetnek lenni

Ez veszélyes.

Orbán Viktor Tusványoson arról beszélt, hogy azok az országok, ahol „kevert fajú” népek élnek, megszűntek nemzeteknek lenni.

Vasárnap reggel Facebook-posztjában Varga Judit is beleállt ebbe a témába. Állítása szerint a 2015-ös menekülthullámhoz hasonlóan sok százezer ember fogja ostromolni nemsokára a magyar határt, sőt, egyesek még ma is azon dolgoznak, hogy bevándorló kontinenssé tegyék Európát.

„Az Európai Unió a migráció következtében kettészakadt. Azokban az országokban, ahol európai és Európán kívüli népek élnek együtt, végleg eltűnőben vannak azok az ismertetőjegyek, amelyek megkülönböztettek

egy nemzetet egy államtól.

Csak megerősített határvédelemmel tudjuk garantálni 1000 éves kultúránk, hagyományaink és értékeink fennmaradását.”

– írta, folytatva az orbáni gondolatmenetet. Hozzátette: mindezért a baloldali NGO-k a hibásak, de a kormány úgy döntött, megvédi a magyar embereket, és megerősíti a déli határkerítést. Egyébként nemrég derült ki, hogy bruttó 260 ezerért keresik a határőröket a rendőrségnél.

Varga így folytatta a posztját:

„‼️Egyszer már kioktattak minket Nyugatról a kerítéssel kapcsolatban és lám-lám, végül nekünk lett igazunk. Nem kellet sok idő ahhoz, hogy számos európai ország

elismerően beszéljen

a magyar határzárról, sőt követendő példának tartsa azt. A mi célunk egyszerű és világos: megőrizni Magyarország biztonságát és hosszú történelmi múltra visszatekintő kulturális önazonosságát.”

Valódi Hírek