FRISS: Szijjártó úgy értesült, Brüsszel és a „Soros György-féle NGO-k” szervezik a migrációt

Óriási cirkuszt rendezett a külügyminiszter.

„A migránsok egyre agresszívebbek, egyre erőszakosabbak. A migránsok felfegyverkeznek, és most már ezeket a fegyvereiket használják is. Világossá kell tenni, hogy itt semmiféle emberi jogi kérdésről nincs szó, ez pusztán biztonsági kérdés” – jelentette ki Szijjártó Péter a szerb külügyminiszterrel közös sajtótájékoztatóján Szabadkán.

„Ezeknek az embereknek semmilyen joguk nincsen belépni Magyarország területére”

— tette hozzá.

A külügyminiszter forrongásában arra a hétvégi esetre utalhatott, amikor a szabadkai erdőben lőfegyverrel rendelkező migránsok, a magyar állami tévé szerint afganisztáni és pakisztáni férfiak támadtak egymásra. Többen megsérültek, és halálos áldozata is volt a harcnak.

Szijjártó elemzése szerint az ukrajnai háború nyomán kibontakozó élelmiszerellátási válság „minden eddiginél nagyobb mirációs nyomást fog helyezni” Szerbiára és Magyarországra. Ezután Brüsszelről és Soros Györgyről kezdett beszélni:

„Ez az utolsó utáni pillanat, hogy Brüsszel és a Soros György-féle NGO-k befejezzék a migráció biztatását és a migráció szervezését. Ez az utolsó utáni pillanat.

Arra kérjük Brüsszelt és a Soros-féle NGO-kat, hogy ne biztassák a migránsokat, ne bujtsák fel őket bűncselekményekre, és ne bujtsák fel őket arra, hogy megsértsék országok, például Szerbia vagy Magyarország szuverenitását”.

Nyilatkozata elején Szijjártó ismételten, ám kellő elszántsággal megemlítette a kormányzat új kommunikációs paneljét is, nevezetesen a háborús inflációt, amit szerinte „a szomszédságunkban zajló háború és az arra adott szankciós válaszok” okoznak. A magyarországi infláció valójában már a háború előtt is tartósan magas volt.

(444.hu)

Valódi Hírek