Végképp lebukott Rogán Antal, hogy a korrupt végrehajtói karral bizniszel: Ezt már nem tudja kimagyarázni

Szorul a hurok.

Beszámoltunk arról, hogy rekordprofitra tett szert 2021-ben több olyan önálló bírósági végrehajtó, aki gyanúsított abban a korrupciós ügyben, amelynek Völner Pál volt államtitkár és Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) elnöke a főszereplője.

A Legfőbb Ügyészség korábbi tájékoztatása szerint hét végrehajtó a gyanú szerint összesen

884 millió forint kenőpénzt

fizetett a kinevezéséért cserébe a végrehajtói kar elnökének. A vádhatóság szerint a pénzből Völner – aki meggyanúsítása után lemondott államtitkári posztjáról – is részesült.

Hadházy Ákos szerdán közölte Facebook-oldalán, hogy a korrupt végrehajtói kar bizniszeiben Rogán Antal is benne lehet, mivel kiderült, hogy a végrehajtó kar tőlük bérli az egyik székházát.

Csütörtökön új poszttal jelentkezett a képviselő, aki szinte teljesen felgöngyölítette az ügyet. Nyomozásából az derült ki, hogy Rogán és köre számos szálon keresztül kapcsolódik a végrehajtói karhoz:

A legújabb bizonyítékok alapján már teljesen egyértelmű: A KORRUPT VÉGREHAJTÓK EGY STRÓMAN CÉGEN KERESZTÜL ROGÁN KABINETFŐNÖKÉTŐL BÉRLIK exkluzív IRODÁJUKAT a Hermina úton. Ráadásul így már azt is tudjuk, hogy a korrupt végrehajtói kartól NEM CSAK A SZEGEDI ÚTI IRODAHÁZAT, HANEM A LÓVASÚT INDÓHÁZAT IS A ROGÁN-ÉRDEKKÖR VETTE MEG.

Tegnap megírtam, hogy Nagy Ádám kabinetfőnök (neki intézte az egyetemi vizsgáit Schadl) budapesti cége, a Nadan Property Kft. és a végrehajtóknak irodát bérbe adó veresegyházi cég, a Monk Property Kft. könyvelője megegyezik. A poszt után viszont néhány fontos újabb információt kaptam jó szemű honfitársainktól:

1) A stróman cég vette meg a végrehajtók másik exkluzív irodaházát is. A vásárlásról korábban beszámolt a HVG, de akkor még nem volt tudható, hogy

a stróman cég Rogánéknak dolgozik.

2) A két kft-nek nem csak a könyvelője egyezik meg, de UGYANAZ AZ ÜGYVÉD GRÜNDOLTA ŐKET. Ez önmagában is még valószínűbbé teszi, hogy stróman cégről van szó.

3) Az alábbiakban olvasható – kicsit bonyolultabb – összefüggések ismeretében viszont már teljesen kétségtelen, hogy ROGÁN KABINETFŐNÖKE KITERJEDT INGATLANBIZNISZT folytatott a velejéig korrupt, az adósok vérét szívó végrehajtói karral (egy irodaházat megvett tőlük saját néven, rendkívül olcsón, egyet megvett stróman cégen keresztül és egyet bérbe ad nekik stróman cégen keresztül).

Adott tehát 2×2 cég, pár nap különbséggel, egymás mintájára, ugyanazon ügyvédi irodában alapítva, 2017. és 2019. évben. Tehát négy, egyszemélyes kft., kettő Nagy Ádámnak, kettő Lotharidesz Balázsnak.

Nagy Ádám:
– NADAN Property Kft.
– Asztalkultúra Kft.

Lotharidesz Balázs:
– MONK Property Kft.
– MONK Solutions Kft.

A cégek közötti összefüggés a székhelyhasználati jogosultságokon érhető tetten. Ez arról szól, hogy ahhoz, hogy egy cég székhelyeként, telephelyeként vagy fióktelepeként a cégnyilvántartásba bejegyeztethessen egy ingatlant, kell a tulajdonos hozzájárulása. Jelen esetben:

– NADAN Property Kft. – Nagy Ádám András a székhelytulajdonos
– Asztalkultúra Kft. – Nagy András a székhelytulajdonos
– MONK Property Kft. – Lotharidesz Balázs a székhelytulajdonos
– MONK Solutions Kft. – NAGY ÁDÁM A SZÉKHELYTULAJDONOS(!)

Tehát az egyik MONK cégnek NAGY ÁDÁM ANDRÁS adott székhelyhasználati jogosultságot, vagyis a két tulajdonos közvetlen kapcsolatban volt már akkor is (2017!).

Szegény ügyvéd annyira belezavarodott a cégekbe, hogy a MONK Solutions Kft. (tehát a Lotharidesz Balázs-féle cég) tagjegyzéke fejlécében az Asztalkultúra Kft. neve szerepel (a hiteles .es3 file-ból bármikor igazolható, hogy TÉNYLEG az volt benyújtva), viszont Lotharidesz Balázs írta alá, nem Nagy Ádám András… Minden trükközés ellenére

ezt a négy céget egyetlen akarat hozta létre,

és ez közvetlen kapcsolatot mutat a végrehajtói kar korrupt vezetői és Rogán Antal közt!

Valódi Hírek