Varga Judit csúnyán bepipult a hírre, hogy az EP-képviselők kizárnák Orbánt a legfontosabb uniós hatóságból

Nem lett tőle vidám.

Varga Judit a Facebookon adott hírt róla, hogy az Európai Parlament egyes baloldali és zöldpárti képviselői kizárnák Orbán Viktort az uniós állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanácsból. Az igazságügyi miniszter sérelmezte az értesülést, és azt állítja, egyesek még mindig nem tudják elfogadni a Fidesz újabb kétharmados győzelmét.

Varga Judit bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

🤔 Ennyit az európai baloldal demokráciafelfogásáról…

➡️ Úgy tűnik, Brüsszelben még mindig vannak olyanok, akik

nem tudják megemészteni a keresztény-konzervatív oldal áprilisi győzelmét.

Történt ugyanis, hogy egyes zöld-baloldali EP-képviselők levélben kérték az Európai Tanács elnökét arra, hogy zárja ki Magyarország miniszterelnökét a Tanácsból.

📌 Ezt is megértük tehát, a jogállamiság és a demokrácia elkötelezett bajnokai a legantidemokratikusabb eszközöket akarják bevetni csupán azért, mert nem az általuk támogatott jelölt nyerte a választásokat Magyarországon.

🤔 Nekik tényleg az az európai egység, ha kiközösíthetik egy tagállam demokratikusan megválasztott vezetőjét? Mindez azonban egy valamiben csak megerősít bennünket:

józanul gondolkodó konzervatívokra egyre nagyobb szükség van.

Mi pedig maradunk, mert ismét bebizonyosodott, hogy a brüsszeli bürokratákra és a baloldali pártokra az európai emberek és családok megvédésében nem lehet számítani. 🇭🇺✌🏻

(Varga Judit/Facebook)

Valódi Hírek