Megszólalt L. Simon László: Elárulta, miért törölte a posztját, amelyben az egészségügy állapotán értetlenkedik

Szembejött vele a valóság.

L. Simon László a Mandineren fejtette ki véleményét a posztjára érkező reakciókról, amelyben azért reklamált, mert édesanyját nem fogadta a háziorvosa.

Elmondása szerint nem azért írta meg a posztot, mert szembe jött a valóság, hiszen „pontosan ismeri a valós helyzetet”: az elmúlt hónapban kétszer is járt egy kórházban, ahol látta az orvosok emberfeletti munkáját.

„A távgyógyítás általánossá válását viszont egy jó ideje komoly értetlenkedéssel és elégedetlenséggel figyelem. Ez párosult az édesanyám miatti aggodalmammal, illetve a tehetetlenségnek azzal az érzésével, amit az váltott ki, hogy a családommal együtt éppen az Egyesült Államokban tartózkodtam.”

– indokolta kifakadását.

Szerencsére – írta – elmúlt másfél évben olyan orvosokkal is találkozott, akik felülírták a kormány által bevezetett

„távgyógyítás sokat vitatott protokollját”,

és a járvány ellenére is fogadtak személyesen betegeket.

A Facebookon közzétett írása után azt tapasztalta, hogy a baloldali újságírok és politikusok úgy ugrattak rá, „mint a csahos kutyák”:

„Bár a valóság velük jött szembe április 3-án, ezt hamar elfelejtették: értelmes vita helyett éppen azzal a reflex-szel rontottak rám, mint amik a csúfos választási kudarcukhoz vezettek.”

– magyarázta. Állítása szerint ezért is törölte le a posztot, és nem fentről szóltak rá.

” Ebben az értelemben valóban szembe jött velem a valóság: nem gondoltam volna, hogy ennyi irigység, harag és gyűlölet van az emberek egy részében. Ha a baloldali újságírók erre értették azt, hogy szembesültem végre a választók véleményével, akkor tényleg komoly a baj. A gyűlölet, a beszólás, a fenyegetés nem vélemény.”

– írta, hozzátéve, hogy azt az egyet sajnálja, hogy név szerint megemlítette édesanyja háziorvosát a posztjában. Önkritikát gyakorolva megjegyezte, hogy ennyi év politikai rutinjával

jobban kellett volna kezelnie

a haragját.

Valódi Hírek