Bayer Zsolt intézte el a Fidesznél, hogy bosszút álljanak a felesége üzelmeiről kipakoló DK-s képviselőn?

A vérplazma-bizniszt borító Sebián-Petrovszki László válaszokat vár.

Az Országgyűlés hétfői ülésnapján a fideszes képviselők felfüggesztették Sebián-Petrovszki László DK-s képviselő mentelmi jogát, mert Bayer Zsolt fideszes polgárháborús uszító felesége, Bayerné dr. Matusovits Andrea rágalmazási pert indított Sebián-Petrovszki ellen.

Bár a történtek szembemennek a parlament általános gyakorlatával, mégsem meglepő a döntés, hiszen a Fidesz múlt heti kihelyezett balatonfüredi frakcióülésén ott volt Bayer Zsolt is.

Sebián-Petrovszki László egy fotót is mutatott a publicistáról, amint a Fidesz frakcióülésére érkezik, hozzátéve: mi más oka lett volna ennek, ha nem az, hogy Bayer a fideszes képviselőket kérje meg az elhallgattatására?

A DK azonnali válaszokat követel a Fidesztől:

  • Bayer Zsolt rendelte meg Sebián-Petrovszki László mentelmi jogának felfüggesztését?
  • A Fidesz 5. számú tagkönyvének tulajdonosa annyira szégyelli a gyalázatos családi üzelmeit, hogy ilyen kéréssel fordult a Fidesz képviselőihez?
  • Mit mondott az ügyről Bayer Zsolt a fideszes képviselőknek?
  • Kiderült, hogy a 3 év alatt 3 milliárd forintos kárt okozó vérplazma-bizniszt ő találta ki és a feleségét csak fedezéknek használja, vagy esetleg kiderült az ellenkezője, hogy ez valóban a feleségének az ügye?

– sorolta kérdéseit Sebián-Petrovszki László, aki hozzátette: azonnali válaszokat vár a példátlan ügyben.

Videó:


.

Valódi Hírek