Kiszivárgott egy zárt csoportból: Így gyűjti a kamupárt a választási induláshoz szükséges ajánlásokat

Sokatmondó.

Az egyik olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy zárt Facebook-csoportokban folyamatosan keres ajánlásgyűjtéshez hostokat az egyik kamupárt, hogy megszerezzék az induláshoz szükséges mennyiséget. Információink szerint a Fideszhez közelálló Gattyán-féle „Megoldás Mozgalom” alkalmazhatja ezt a módszert.

Alább látható az egyik hirdetés. Jól látszik, hogy egyetlen nap munkával közel 40.000 forintot lehet összegyűjteni. Nem rossz pénzkereseti lehetőség egy alkalmi munka esetében:

Az egyik zárt csoportot számtalan hasonló tartalmú üzenet árasztotta el. Néha több, néha kevesebb információt tartalmaznak a posztok, de mindegyikben azonos bérezést kínálnak az ország különböző pontjain.

Több, más stílusban megírt, azonban hasonló tartalmú üzenettel találkozni a zárt csoportban:

Más stílus, hasonló tartalom.

Ez még nem minden. Egy másik csoportban arra utaló üzenet jelent meg, hogy nehezen gyűlnek a kamupártnak az ajánlások. Az egyik hirdetés szerint „otthonról végezhető” munkát kínálnak 30.000 forintért. Mindössze 16 darab aláírást kell gyűjteni ismerősöktől, és megkapja a jelentkező a fenti összeget, lásd alább:

Nem kell beleszakadni a pénzkeresetbe.

A toborzásból és a magas fizetésből látszik, hogy nehezen gyűlnek az ajánlások a kamupárt számára, ugyanis folyamatosan keresnek embereket, hogy jelöltjeik elindulhassanak a választáson. Mindezek alapján könnyen érthető, hogyan érik el a nyilvántartásba vételt a párt fejesei.

Valódi Hírek