Dopeman fejest ugrott Orbán záróizmai közé és onnan köpködi az ellenzéket

Korábban Orbán szoborfejét rugdosta, most már ajnározza a miniszterelnököt.

„Orbán Viktor a kormányzásban, én a rappelésben vagyok a legjobb”

– jelentette ki Pityinger László (Dopeman) a Spirit FM Harcosok klubja című műsorában.

A korábban Orbán szoborfejét rugdosó, majd pár éve a Fidesz-maffiához átállt rapper a saját pálfordulásáról azt mondta: szerinte nem lett a NER szórakoztatóiparának a része, ellenben úgy gondolja, hogy nagyon sok NER-kritikus lett a NER szórakoztatóiparának a része, mert jobban élnek, mint valaha.

„Az én véleményalkotásom egy folyamatnak lett az eredménye. Hátrébb húzódtam, mert nagyon benne feküdtem ebben: a saját magam haragjában, gyűlöletében, elégedetlenségben, ebben a sokszor önemésztő, de teremtő tűzben, ami engem hajtott egész életemben”

– fogalmazott.

Arról is beszélt, sokan azt hiszik, hogy rajongója Orbán Viktornak, de szerinte ő csak nézi, hogy Orbán „hogyan játssza a játékot”, és nem tudja azt mondani, hogy rosszul, mert látja a Fidesz-kormányzás eredményeit.

Korábban Dopeman azt mondta: ha Márki-Zay Péter lesz a miniszterelnök, Magyarországnak vége. Ezzel kapcsolatban most arról magyarázott, hogy Márki-Zaynak szerinte sem a körülményei, sem az adottságai nincsenek meg ahhoz, hogy egy komolyabb infrastruktúrát, nemhogy egy országot elvezessen.

Ha valaki vezető akar lenni, annak tekintélyt parancsolónak kell lennie, érezni kell rajta, hogy tud vezetni, irányítani és döntéseket hozni.

„Ha őt odalöki egy frusztráció, hogy vezető pozícióba kerül, ott el fog bukni. Törvényszerű. Kódolva van a csődje”

– jelentette ki az elnyomottak helyett az elnyomók oldalára átállt szélhámos.

(via atv.hu)

 

Valódi Hírek