Két nap múlva ítélet: Deutsch Tamás dühödten csapkod a közelgő pénzmegvonás miatt

Allergiás a jogállamiságra.

Az európai baloldal és a brüsszeli bürokrácia jogállamisági dzsihádot folytat Magyarország és Lengyelország ellen, a jogállamisági feltételesség rendelete a jogállamiság mezébe öltöztetett politikai küzdelem — mondta a Fidesz európai parlamenti képviselője a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában hétfőn.

Deutsch Tamást azzal kapcsolatban kérdezték, hogy

február 16-án hirdet ítéletet az Európai Bíróság a jogállamisági perben.

A politikus ezzel kapcsolatban kifejtette: a magyar és lengyel kormány szerint a rendelet ellentétes az Európai Unió alapszerződésével, mert lehetőséget teremt az uniós intézményeknek, hogy „gumiparagrafusokra”, pontosan nem definiált, nem világos feltételekre hivatkozva pénzügyi szankciókat alkalmazzanak a tagállamokkal szemben.

Véleménye szerint a rendelet nem a jogállamiságról szól, hanem az európai bürokrácia és az európai baloldal mögött „a tényleges éceszgéberként, gondolatgyártóként” álló Soros-hálózat folytat „jogállamisági dzsihádot” a közép-európai országok, így Lengyelország és Magyarország ellen.

Szerinte azért, mert ezekben az országokban a polgárok nagy többségének támogatásával olyan kormányzati politikát valósítanak meg a döntéshozók, amely nemet mond a Brüsszelből induló birodalmi törekvésekre, az illegális migránsok befogadására, és nem engedi az óvodákba és iskolákba az LMBTQ-aktivistákat.

A Soros-hálózatnak, a brüsszeli bürokráciának, az európai baloldalnak szúrja a szemét az, ami itt, Közép-Európában történik, és ez ellen olyan politikai küzdelmet folytatnak, amelyet a jogállamiság mezébe öltöztetnek — jegyezte meg.

Hozzátette: a jogállamisági rendelettel az EU „politikai, hatalmi, ideológiai zsarolóeszközt gyártott”. Azt mondta, a Soros György finanszírozta NGO-hálózat és a Soros-hálózat finanszírozta nyugat-európai mainstream sajtó

„évek óta ott üti Magyarországot, ahol éri”,

és ennek a politikai támadássorozatnak a

„legkifinomultabb eszközévé válik ez a jogállamisági rettenet”.

Bárhogyan próbálták az NGO-k bizonygatni függetlenségüket és pártatlanságukat, egyértelművé vált — mondta –, hogy a „Soros-hálózat” működteti őket, világszerte katonás rendbe szervezve, és ezek a szervezetek támadást folytatnak Magyarország ellen, ennek a támadásnak pedig általánossá vált módszere a kettős mérce alkalmazása.

Azaz, ha egy adott országban a brüsszeli bürokrácia kénye-kedve szerint megfogalmazott elképzeléseket feltétel nélkül elfogadó kormány van hatalmon, minden rendben van, mindegy, mekkora a korrupció és megfelel-e az ország a legfontosabb uniós feltételeknek, „simogatást kap” — jegyezte meg.

Ha viszont az ország patrióta politikát folytat,

„ostor fogad minden, az adott országból érkező döntést Brüsszelben”.

Deutsch Tamás szerint a Magyarország elleni támadás célja, hogy a magyar nemzeti érdekeket következetesen képviselő kormánnyal szemben baloldali bábkormány kerüljön hatalomra Budapesten, amely minden német birodalmi, brüsszeli birodalmi, „Soros-hálózat” által megfogalmazott elképzelésnek megfelel.

Hozzátette: a Soros-hálózat érzékeli, hogy „elképzeléseiknek az európai polgárok döntő többségénél nincs kellő támogatottsága”, ezért úgy gondolják, vagy sikerül nekik egy-három éven belül döntő változást elérniük az EU működésében és olyan rendszert kialakítani, amelyben az EU 450 millió polgárának nincs beleszólása az európai együttműködésbe, vagy előbb-utóbb minden uniós országban többségbe kerülnek azok, akik nemet mondanak az „európai birodalom kialakítására irányuló lázálomra”.

A politikus szerint a „végjáték” folyik, a „Soros-hálózat” új európai birodalmat kialakító végső, kétségbeeséstől vezetett támadása látható.

(via mti)

Valódi Hírek