Így reagált Márki-Zay Péter az őt állon ütő nyugdíjas tettére

Nem kell félteni.

Facebook-bejegyzésben reflektált Márki-Zay Péter az őt egy orosházi utcafórumon állon ütő nyugdíjas cselekedetére. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint nem szabad haragudni a propaganda által megtévesztett, fanatikus Orbán-hívőkre, mert ők is a nemzet részei.

Márki-Zay Péter bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Ne azokra legyenek dühösek, akiket megtévesztett a propaganda. Akiknek realitásérzékét elvette a polgárháború.

Akik még akkor is fanatikusan hisznek Orbán Viktorban, amikor az a barátját teszi az ország leggazdagabb emberévé, amikor a magyargyűlölő romániai AUR párttal szövetkezik, és akkor is, amikor az elhibázott és korrupcióval terhelt oltási stratégiája miatt tömegével halnak meg honfitársaink.

Ne rájuk legyenek dühösek! A szomszédaink, a családtagjaink, az osztálytársaink, a munkatársaink ők. Ők is részei ennek a nemzetnek, és vagy közösen leszünk sikeresek, vagy együtt bukunk el.

Dühünk célpontjai kizárólag a budai vár új uralkodói és azok a bűnözők, akik Orbán Viktor segítségével kirabolták az országot.

Mi őket akarjuk legyőzni. Azokat, akik loptak, akik tudatosan hazudtak, akik gyűlöletet terjesztettek. Mindenki más a testvérünk. És mindig nyitva lesz előttük az ajtónk.

(Márki-Zay Péter/Facebook)

Valódi Hírek