Varga Judit tombol: Úgy tudja, Németországot bevándorlóországgá változtatták „a balliberálisok”

Attól tart, hogy megszűnik a kereszténység.

Varga Judit Facebookon adott hangot elégedetlenségének a német politikai helyzettel kapcsolatban. Az Igazságügyi Miniszter arra reflektált, hogy a nemrég megbukott volt német kormánypárt, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) rövidesen nevet változtathat. A politikus szerint a CDU a bevándorláspárti balliberális „masszába” kíván beolvadni.

Varga Judit bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Egy újabb ok, amiért meg kell védenünk keresztény identitásunkat❗️

🇩🇪 A német jobboldal vezetői végleg az önfeladás útjára léptek. Az egykor szebb napokat is látott Kereszténydemokrata Unió (CDU), Angela Merkel egykori pártja egy belső elemzésében már a kereszténységre utaló C betűt is elhagyná, mivel az szerintük akadályként hathat a nem keresztények számára, hogy azonosuljanak a párt célkitűzéseivel.

➡️ A német jobboldal tehát végleg feladni látszik mindazon értékeit, melyek mentén egykor a párt legnagyobb alakja, Konrad Adenauer dolgozott Németországért és Európáért. Őt idézve: „Azért nevezzük magunkat Kereszténydemokrata Uniónak, mert ezek az alapelvek, amelyek a nyugati kereszténység szellemi talaján állva fejlődtek ki, alkotják egész munkánk alapját.”

🤔 Mindeközben Németországban idén már 50 százalék alá eshet a keresztények száma, az új balliberális kormány pedig bevándorló országnak nyilvánította saját hazáját. A CDU ebbe a masszába óhajtana beolvadni.

✝️ Ha már ők elfelejtették, mi azért helyettük is emlékeztessük egész Európát Adenauer szavaira:
„Minden munkánk során, mindig tartsunk szem előtt egy eszményt, a keresztény eszményt, mert a kereszténység hangsúlyozta először az ember szabadsághoz való jogát.

(Varga Judit/Facebook)

Valódi Hírek