Kósa Lajos után újabb fideszesről derült ki, hogy kamuzhatott a diplomájáról

Mi mindent meg nem tesznek egyesek egy mutatós önéletrajzért!

Múlt héten a Fidesz bejelentette a 106 körzetben indítani kívánt jelöltjeit — Komárom-Esztergom megye 2-es számú választókerületében Völner Pál utódja, Erős Gábor indul.

Erős 2019 óta Esztergom alpolgármestere, korábban játékvezető és asszisztens volt, a 2010-es labdarúgó-világbajnokságon például Kassai Viktor segítője volt.

a 2014-es országgyűlési választásokkor egy a jelöltet bemutató anyagban úgy fogalmaznak Erősről:

„A szakterületén diplomát szerző szakember saját vállalkozást is vezet”.

Arra már nem térnek ki, hogy milyen diplomáról van szó, és pontosan melyik intézményben, milyen szakon szerezte azt a képviselő.

Az infoesztergom.hu oldalra felkerült önéletrajzban azonban már szó sincs diplomáról, Erős egy vendéglátó üzletvezetői, egy FIFA labdarúgó játékvezető asszisztensi, illetve egy felsőfokú játékvezetői vizsgát említ benne.

Legutóbb az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikóról derült ki, hogy valótlanul tüntette fel végzettségét, aminek hatására kizárták a pártból.

Ezután Kósa Lajosról írták meg a lapok, hogy két cikluson át, 1990 és 1998 között egyetemi diplomásként tüntette fel magát az Országgyűlés honlapján, noha a politikus a mai napig sem szerzett diplomát.

(via Alfahír)

 

Valódi Hírek