Diplomát és két nyelvvizsgát hazudott magának Kósa Lajos, egyikkel sem rendelkezik

Őt is kizárják a Fideszből?

Beszámoltunk róla, hogy vasárnap kizárták az MSZP-ből Bangóné Borbély Ildikót, miután kiderült, hogy a szocialista képviselőnő megtévesztette a közvéleményt és a saját pártját is, amikor a hivatalos életrajzában azt állította, hogy közgazdászként végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán (BGF), miközben nem rendelkezik ilyen diplomával.

A debreciner.hu nevű független debreceni hírportál emlékeztet, hogy nem Bangóné az egyetlen, aki nem létező végzettséget füllentett magának.

Kósa Lajos két cikluson át (1990-1998) egyetemi diplomásként szerepeltette magát az Országgyűlés honlapján, emellett két középfokú nyelvismeretet is állított, miközben egyetlen nyelvvizsgája sem volt. A valóságban ma sincs nyelvvizsgája, ahogy diplomája sem.

.

.

Miután Kósa Lajosról kiderült, hogy állításával ellentétben sem egyetemi diplomája, sem középfokú nyelvvizsgái nincsenek, megváltoztatta nyilvános adatait az Országgyűlés honlapján.

Kósa Lajos két cikluson átívelő valótlan állításainak semmiféle politikai következményei nem voltak.

Kósa a lelepleződése után az Országgyűlés számvevőszéki bizottságának, majd a honvédelmi és rendészeti bizottságának az elnöke, a Fidesz-frakció frakcióvezetője, Debrecen város polgármestere, tárca nélküli miniszter és számos vezetői tisztség betöltője volt a Fideszben – emlékeztet a Debreciner.

 

Valódi Hírek