Megkérdezték Pintér Sándort a roma képviselőket zsaroló kormánybiztosról, de erre a pofátlan válaszra senki sem számított

Arcpirító cinizmus.

Beszámoltunk róla, hogy ovább dagad a Sztojka Attila romaügyi kormánybiztos körüli botrány: új hangfelvétel került a Népszava birtokába, amelyen Sztojka az Országos Romaügyi Önkormányzat (ORÖ) tagjait fenyegeti meg, miszerint a Belügyminisztériumban

“mindenkiről tudnak mindent”.

Szerdán újabb részleteket közöltek a hangfelvételből, amelyen a kormánybiztos a „meleglobbival” riogatja az ORÖ tagjait.

Szél Bernadett azt kérdezte Pintér Sándor belügyminisztertől az üggyel kapcsolatban, hogy indítanak-e vizsgálatot. Pintér arcpirítóan cinikus válasszal rázta le az ellenzéki politikust:

Pintér cinikusabb választ már nem is adhatott volna arra a kérdésre, amit a roma kormánybiztos, Sztojka Attila kiszivárgott mondatai kapcsán adtam be.

❗️Miután kiderült, hogy Sztojka szerződéseket ígért a „körön belül levő” ORÖ-tagoknak és az eddigi, politikai alapú pénzosztásra is utalt, feltettem azt a teljesen jogos és logikus kérdést, hogy milyen következménye lesz Sztojka mondatainak, a kormánypárti ORÖ-tagok megvesztegetésének és nyílt szavazatvásárlásának, indít-e belső vizsgálatot Pintér.

A miniszter jót kacaghatott a naiv kérdésemen, mert vicces kedvében azt válaszolta,

még nem kezdődött el hivatalosan a kampány, magyarul ne kampányoljak.

Tehát van egy hangfelvétel, ami egy nyilvánvalóan korrupt rendszerről rántja le a leplet a BM háza táján, és ahelyett, hogy leszednék a lebukott kormánybiztost, ellenzéki kampányolásnak minősítik még a kérdések feltevését is. Újabb, „itt kell élned, hogy elhidd” momentum.

Azt is tudjuk, újabb részletek szivárogtak ki azóta, amin Sztojka megint csak a BM-es információkkal fenyegetőzik: hogy állítólag a BM-ben mindenkiről tud mindent, sőt még azt a maffiaterminológiát is beveti, hogy „van egy mondás a BM-en belül, sőt a kormányzaton belül is: aki a család tagja, azt családon belül kezeljük, de kívül ezt senki nem érezheti. Az, hogy megnevelünk valakit, az azt jelenti, hogy azért tesszük, mert számítunk rá és szeretjük. Amíg a család tagja. Ha nem a család tagja, nem tudunk kezeskedni felőle.”

Maffiatempó Fidesz módra.

✊🏻Áprilisban győzünk és az ilyen Sztojka Attilák se ússzák meg az elszámoltatást!

Valódi Hírek