Juhász Péter megtalálta Kövér László eltitkolt félmillió eurós villáját? (+videó)

Nagyon úgy tűnik.

Székelyföldön, a Hargita megyei Tibód településen egy impozáns, úszómedencés, félmillió euró értékű házat használ évente több alkalommal, hivatalos és magánútjai során is Kövér László. Az ingatlan papíron Kövér kabinetfőnökének, Veress Lászlónak a nevén van – derült ki Juhász Péter legfrissebb videójából.

Az Együtt korábbi elnökének videójában több helyi lakos megszólalt, akik szerint Kövér rendszeresen fel szokott tűnni a tornyos épületben, sőt többen úgy tudták, hogy magáé a házelnöké az ingatlan.

A román földhivatali adatok azonban Kövér kabinetfőnöke, Veress László a tulajdonosa a 188 négyzetméteres alapterületű háznak.

Kövér kabinetfőnökének a közlemúltban egy másik botránya is volt: sikkasztás miatt nyomoznak egy őt is érintő kétes ügyben. Mint arról novemberben beszámoltunk, Veress családja sajátjaként használ egy budai villalakást, amit külhoni magyaroknak szánt adományokból vásárolt 240 millió forintért a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvány. Az alapítvány kuratóriumi elnöke, Visontai Kálmán, Veress munkatársa az Országházban.

Juhász Péter videóját, melyben megszólal egy helyi informátor, és amelyben impozáns drónfelvételeket is láthatsz az ingatlanról, itt találod:

.

 

Valódi Hírek