Most lett elege Szabó Tímeának: Rágalmazásért feljelenti Gansperger Gyulát és a fideszes mocsármédiát

Betelt a pohár.

Az Index nevű fideszes propagandaportálon futtat hetek óta fakenews-hecckampányt Anonymous néven Rogán Antal és stábja. A legújabb cikkükben Szabó Tímeát is megrágalmazták, aki csütörtökön a közösségi oldalán tudatta, hogy feljelentést tesz a fideszes oligarcha Gansperger Gyula, valamint a rágalmait átvevő fideszes szennylapok ellen.

Szabó Tímea posztját változtatás nélkül idézzük:

🤣 Kész, engem is leleplezett Anonymus Tóni! Kiderült: a MÓKUS UTCAI ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA JÁRTAM!

❗Feljelentem Gansperger Gyulát, na, persze nem ezért.

🙄 Anonymus Tóni egyre szánalmasabb. A ma napvilágra került hangfelvételen az a nagy leleplezés, hogy én az óbudai Mókus utcai általános iskolába jártam. Pedig mennyit próbáltam titkolni ezt az információt!!! 🙂

➡️ Eddig például csak 100 ezrek tudták a 3. kerületben: azok, akik vagy velem együtt jártak oda, vagy ott tanítottak (drága tanáraim nagy részével ma is tartom a kapcsolatot, és itt is köszönök nekik mindent!), vagy Óbudán élnek, és követték, ahogy mindig büszkén hirdettem, hogy óvodába, általános iskolába (Mókus utca), de még gimnáziumba is a kerületben jártam (Veres Péter Gimnázium – figyelsz, Tóni?).

❗Szóval Tóni, értem, hogy – miután veletek ellentétben mi nem lopunk milliárdokat, nem akarjuk 450 milliárd forint kínai hitellel eladósítani az országot, nem veszünk fel törvénytelenül 10 milliós CSOK-ot, nem csúszkálunk ereszcsatornán, nem fogadunk el milliós kenőpénzeket, nem hallgatunk le törvénytelenül politikusokat és újságírókat – kizárólag ilyen és ezekhez hasonló rendkívül „színvonalas” leleplezésekre vagytok képesek, de ez már tényleg a végtelenül szánalmas kategória.

❗Jobb lenne, ha inkább végre számot adnátok arról, hogy kinek akarjátok suttyomban eladni a taszári repteret pályáztatás nélkül, hogy Kövér, Szijjártó, Varga Judit és te kinek a lehallgatására adtatok engedélyt, hogy miután Völnert már hónapok óta figyelik a hatóságok, hogy’ a túróban adhatott még mindig ki lehallgatásokra engedélyt, és kinek a lehallgatására… És még folytathatnám, és folytatni is fogjuk, ne féljetek!

🙂 Ami a CIA-s idétlenségeiteket illeti… Először is eddig legalább volt annyi eszetek, hogy csak utaltatok erre a kreténségre, nem mondtátok ki nyíltan, hiszen tudtátok: ha megteszitek, azonnal feljelentelek titeket.

‼️ Hát most fel is jelentem Gansperger Gyulát rágalmazásért, de ugyanezt teszem minden lakájmédia-szereplővel, aki tényként állítja ezt. Ahogy látom, van bőven!

➡️ Egyébként ahhoz képest, hogy 12 éve nyomjátok azt a mantrát, hogy én ügynök vagyok, a nagy leleplezés valahogy mindig elmaradt. Pedig Kövértől már évekkel ezelőtt nyomatékosan és írásban kértem, hogy a megfelelő hatóságok végezzenek el rajtam egy nemzetbiztonsági átvilágítást.

❗Leplezzetek le, fiúk! De valahogy Kövér ezt visszautasította. Érdekes, ezek szerint mégsem vagyok ügynök? Nevetségesek vagytok. A „Kabul rózsája” viszont elég menő, köszi!

🤔 Értem amúgy, hogy a provinciális agyatokkal nehéz megérteni, hogy valaki bizony dolgozott már Kabulban és még a Harvard Egyetemen is (ez is akkora leleplezés, hogy a parlament.hu oldalon található nyilvános önéletrajzomban is szerepel), de hadd áruljam el, hogy például New Yorkban sosem éltem vagy dolgoztam – a Harvard, ugye, Bostonban van, de mindegy is –, szóval amit meg magatoktól próbáltok, az nem nagyon megy.

❗Egy dologban igaza van Ganspergernek: „k**va kemény csaj” vagyok, nem ijedek meg a szánalmas próbálkozásaitoktól, sem a megfigyeléseitektől.

❗Még egyszer: nekünk nincs mit titkolnunk, mi becsülettel politizálunk egy tisztességes és szolidáris országért!

❗Nektek viszont annál több a takargatnivalótok! Tudjuk, hogy féltek, hogy ezek nyilvánosságra kerülnek, de ahogy az a Völner-vesztegetésből is látszik, ezek nem maradnak a végtelenségig titokban.

❗Minél nagyobb a gyűlöletkampány, az antiszemita Soros-ellenes hergelés, a Rákosi-kort idéző „háttérhatalom”-fekete autó-lehallgatás-módszer, annál egyértelműbb, hogy ti is tudjátok: vesztésre álltok, és bukni is fogtok!


.

Valódi Hírek