Oltásellenes tartalmakat osztott meg a koronavírus miatt lélegeztetőgépre került Csollány Szilveszter

Súlyos állapotban van a sportoló.

Vágó István szúrta ki, hogy sok oltásellenes posztot tett ki közösségi oldalára Csollány Szilveszter. Az olimpiai bajnok magyar tornász korábban többször is megosztotta a járványszkeptikus Gődény György bejegyzéseit.

A DK-s politikus azt írta közösségi oldalán:

„Sok »Doktor Gődényt« posztolt szegény Szilveszter, ezt még augusztusban.

Akkor most saját szavait fordítom Gődénnyel szembe: Itt lenne az ideje annak, hogy Ön színt valljon, és végre megszólaljon a hibás és embertelen oltásellenessége és tömegekre gyakorolt hatásának veszélyessége miatt. Szilas, gyógyulj meg!!!”

Csollány Szilveszter sajtóértesülések szerint súlyos állapotban fekszik a kórházban. Az 51 éves olimpiai, Európa- és világbajnok tornász elkapta a koronavírust.

Azt az értesült, hogy lélegeztetőgépen van, és eleinte Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították, a Magyar Tornaszövetség nem erősítette és nem is cáfolta meg.

Tegnap Kóbor János vesztette életét a koronavírus miatt. Az Omega frontemberét november 9-én vitték kórházba a fertőzés miatt, állapotáról sokáig csak annyit lehetett tudni, hogy súlyos. A zenész nem oltatta be magát a vírus elleni vakcinákkal. 78 évesen hitt abban, hogy elég erős az immunrendszere, és az megvédi őt.

Valódi Hírek