Tragédia: Halálra szúrták Deutsch Tamás apósát a III. kerületben, a gyilkost elfogták

Részvétünk a családnak.

Deutsch Tamás apósa, Lazsányi László volt az a 66 éves férfi, akit pénteken este halálosan megkéselt az albérlője Óbudán, a Nánási úton egy társasházban.

Lazsányi László ismert focista volt a 80-as években: a BVSC, a MÁV Előre és a Csepel csapatában játszott.

Az áldozat Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának az édesapja.

Id. Dunai Ede olimpiai ezüstérmes labdarúgó fia, Dunai Ede író közölte elsőként a Facebook-oldalán a részleteket, eszerint pénteken Lazsányi mint tulajdonos a bérleti díjért ment egy óbudai ingatlanhoz, ahol az albérlő fizetés helyett meggyilkolta.

„Halálra késelték a Csepel egykori labdarúgóját, Lazsányi Lászlót

Döbbenetes hírt kaptunk, pénteken este az albérlője halálra késelte a BVSC, a MÁV Előre és a Csepel egykori futballistáját, Lazsányi Lászlót, vagy ahogy mindenki ismerte, Lazsát.

Az egykori ifjúsági válogatott labdarúgó, aki a BVSC-ben nevelkedett, ahol éveken keresztül Törőcsik András és Fekete László csapattársa volt, tegnap mint tulajdonos a bérleti díjért ment egy óbudai ingatlanhoz, ahol az albérlő fizetés helyett meggyilkolta.

A volt NB I-es játékos holnap ünnepelte volna a 67. születésnapját.

Lazsa, nyugodj békében!”

– írta Dunai.

FRISSÍTÉS: A rendőrség oldalán, a police.hu-n is szerepel a hír, ott azt írták:

„Főbérlőjét ölte meg a III. kerületi lakásban, a feltételezett elkövetőt elfogták az óbudai rendőrök.

Budapest III. kerületében, egy Nánási úti társasház egyik lakásában történt halálos kimenetelű késelés 2021. december 3-án 18 óra körül.

A rendelkezésre álló adatok szerint a lakást bérlő 57 éves férfi szóváltást követően szúrta meg a 66 éves főbérlőt. A mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni a sérült férfit, de életét a szakszerű ellátás ellenére sem lehetett megmenteni.

A feltételezett elkövetőt a III. kerületi rendőrök a helyszínen elfogták, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. „

Szombat este Deutsch-Lazsányi Erika is közölte a Facebookon a szomorú hírt és a magyarfutball.hu-ra is felkerült a haláleset.

Lazsányi László egyébként vasárnap, december 5-én ünnepelte volna a 67. születésnapját.

FRISSÍTÉS: A DK közleményben fejezte ki részvétét a tragédia miatt:

A DK megdöbbent a gyilkosságon és részvétét fejezte ki Deutsch Tamás családjának

.

(Blikk / Index nyomán)

Valódi Hírek