Videóval: Eliszkolt Dobrev Klára elől a róla hazudozó Gubás Gabi, amikor összefutottak a reptéren

Ugyanazzal a géppel utaztak Brüsszelbe.

Beszámoltunk róla, hogy iparági értesülések szerint

napi 400 ezer forintot

kapott Gubás Gabi azért, hogy a Fidesz őszödi heccfilmjében eljátssza Dobrev Klárát, akit egy gonosz, aljas, érzéketlen szereplőként mutatnak be — épp az ellenkezőjeként a valóságnak.

A fideszes kampányfilmben egyebek mellett azt sugallják, hogy Dobrev 2006-ban „az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről” döntött volna — ez utóbbi rágalmat a Kossuth nevét viselő állami propagandarádió kész tényként közölte, ami miatt a Demokratikus Koalíció be is perelte az MTVA-t.

Fideszes portálok kedden videóval számoltak be róla, hogy Dobrev Klára és Gubás Gabi váratlanul összefutottak a ferihegyi repülőtéren — Dobrev ugyanis dolgozni utazott ki az Európai Parlamentbe, amelynek (legmagasabb magyar tisztségviselőjeként) alelnöki posztját tölti be, Gubásék pedig a fideszes heccfilmet mentek propagálni Brüsszelbe.

Gubás miután felismerte, hogy az a Dobrev Klára áll előtte, akiről júdáspénzért össze-vissza hazudozott a filmben, felhúzta a szemöldökét, majd gyorsan elsunnyogott Dobrev elől, mielőtt az felismerte volna.

Videó:

.

Valódi Hírek