Juszt László: Orbán ebben a mentális állapotában ön- és közveszélyes

A tévés szerint orvosi segítségre szorul a miniszterelnök.

Ahogy arról beszámoltunk, szokásos heti interjúján vett részt Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, amelynek során kijelentette,

a bevándorlók hurcolják be Magyarországra a koronavírus delta variánsát.

A miniszterelnök azt mondta, sikeres volt a járvány elleni védekezés tavasszal az oltások miatt, amellyel a brit mutánst sikerült megállapítani, de a mostani variáns szerinte szabadon terjed.

Azt is mondta, hogy a bevándorlás ellen eddig 500 milliárdot költött el a kormány,

és szerinte az EU-nak is be kellene szállnia a költségekbe.

Juszt László Facebook-oldalán fejtette ki véleményét az Orbán által elmondottakról:

Orbán ma reggel már megint hülyeségeket beszélt az általunk fizetett rádiójában: “a migránsok hurcolják be a járványt, a migráció okozza, felpörgeti a járvány mértékét”.

Talán ha elárulná, hogy az elmúlt hetekben hány migráns hordta be a vírust, hogy ismét a tavalyi csúcsokat döntögeti a fertőzöttek, a gépen levők és a halottak száma?

Azután azzal folytatta, hogy 6 éve harcol azért, hogy az ellenük való védekezéshez anyagilag is járuljon hozzá az Unió, de “Brüsszel nem fizet”.

Ez is konkrét hazugság.

Az Unió keményen hozzájárul a költségekhez.

De még cifrábbat is mondott:

“A multik Magyarországon nem tudják áthárítani a költségeket, mert rögzítettük az árakat. A multik amúgy is magyar kézbe kerültek.”

Ha egy példát hallhatnék arra, hogy melyik multit sikerült megakadályozni abban, hogy a költségeit áthárítsa? Mert arra tudok mondani, hogy elbocsátottak dolgozókat, miközben megkapták a munkahelyteremtést támogatást.

Az pedig igen érdekes hír, hogy a “multik amúgy is magyar kézbe kerültek”. És arról az Audi, a Mercedes, a BMW, a Suzuki, a GE is tudnak, hogy már magyar kézben vannak?

Ez az ember tényleg elveszítette a kapcsolatát a valósággal.

Ebben a mentális állapotban nem csak köz-, de önveszélyes is.

Segítségre szorul, de nem anyagira, orvosira.

Valódi Hírek