Galla Miklós a végletekig elmegy, megint írt a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatójának

Mindenkinél próbálkozik.

Megint nyílt levelet írt Galla Miklós a Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezérigazgatójának, Dobos Menyhértnek címzett írást a Facebookon, amelyben követeli vissza a Karinthy-gyűrűt.

Galla több levelet is írt már ez ügyben. Volt, hogy magának Orbán Viktor miniszterelnöknek, és miután végképp elfogyott a türelme, akkor Áder János köztársasági elnöknek üzent.

Gallától azért vonta vissza az MTVA a Karinthy-gyűrűt idén nyáron, mert a közmédia szerint méltatlan a díjra. A humorista igazságtalannak tartja a döntést, ezért írt már nyílt levelet a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatójának és az MTVA szakmai kuratóriumának is korábban.

Mostani levelét változtatás nélkül közöljük:

„NYÍLT LEVÉL DOBOS MENYHÉRTNEK, A DUNA MÉDIASZOLGÁLTATÓ VEZÉRIGAZGATÓJÁNAK
Tisztelt Vezérigazgató Úr!

Nem tudom, milyen terveik vannak a Karinthy-gyűrűvel, de mivel öt hónapig hitegettek azzal, hogy megkapom, a gyűrű JÁR nekem. A legközelebbi Karinthy-gyűrű az ENYÉM.

Negyven év szorgalmas, tisztességes munkájával érdemeltem ki.

Amíg én nem kaptam meg, nem kaphatja meg más. Ha valaki más felhúzza az ujjára, az én Karinthy-gyűrűmet bitorolja. A gyűrű visszavonására semmilyen okot nem adtam, kérem, hogy az MTVA kuratóriuma változtassa meg a döntését.

Ellenkező esetben azt kell hinnem, hogy a gyűrűt a vélt politikai hovatartozásom és a vélt származásom miatt vonták vissza.”

.