Végképp elfogyott Galla Miklós türelme: Most Áder Jánosnak üzent

Nem vár tovább Orbánra.

Újabb bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán a Karinthy-gyűrűjét visszakövetelő Galla Miklós. Ez idáig több nyílt levelet írt a miniszterelnöknek, amelyek közül az egyikre Orbán Viktor kommentben reagált. A humorista azóta is több bejegyzést tett közzé a témában, azokra azonban már nem reagált Orbán. Most Áder Jánost szólította meg nyílt levélben Galla.

NYÍLT LEVÉL ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÚR RÉSZÉRE

Tisztelt Elnök Úr! Itt Galla Miklós. Segítségét kérem.

A közelmúltban nagyon súlyos sérelem ért. Az MTVA kuratóriuma februárban nekem ítélte a Karinthy-gyűrűt, öt hónapig hitegettek, hogy megkapom, majd júniusban

elfogadható indoklás nélkül visszavonták.

A sajtóban olyan indok jelent meg, hogy én nyilvánosan meztelenkedtem. Elnök úr, soha, sehol, semmilyen körülmények között nem meztelenkedtem. Negyven éves pályafutásom alatt sosem tettem ilyet, miért épp a Karinthy-gyűrű átadó ünnepsége előtt három héttel meztelenkedtem volna?

Teljes képtelenség, aljas rágalom.

Az MTVA kuratóriuma mélyen hallgat, mivel semmilyen bizonyíték nincs és nem is lehet a birtokában. Elnök úr, nem akarom elhinni, hogy ma,

Magyarországon negyven év tisztességes, szorgalmas és sikeres munkájának csak rágalmazás és meghurcoltatás lehet a jutalma.

Egész életemben csak azzal foglalkoztam, hogy a Kedves Közönséget megnevettessem, illetve a dalaimmal szórakoztassam. Kérem, intézkedjen, hogy a negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet megkapjam, visszatérhessek a Rádiókabaréba és a Petőfi Rádió tűzze műsorára a világszínvonalú dalfelvételeimet. Köszönöm.

Üdvözlettel:
Galla Miklós

A humorista bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

 

Valódi Hírek