Zseniális megoldással rukkolt elő a DK, ami megoldaná a brutális benzinárakat

Hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe!

Lassan nem telik egy úgy nap, hogy az Orbán kormány ne hazudna, és ez alól a mai sem kivétel.

— kezdte online sajtótájékoztatóját Barkóczi Balázs a Demokratikus Koalíció pártszóvivője.

Jelenleg a rekordmagas üzemanyagár kapcsán mentegetőzik és hazudozik a kabinet.

A csütörtöki kormányinfón az hangzott el, hogy a kormány már 10 éve nem emelte a jövedéki adó mértékét. Barkóczi elmondta, hogy ez a tény nem igaz: mind a benzin, mind a dízel esetében történt adóemelés, még ha erről Orbánék szeretnének meg is feledkezni.

A DK szerint felháborító, hogy ahelyett, hogy az Orbán kormány szembenézne a saját tetteivel, vagyis a rekordmagas üzemanyag árakat döntően befolyásoló, csődöt mondó árfolyampolitikájával és elismerné a magyar emberek millióit sújtó adóemelést, ehelyett ócska hazugságokkal próbálkozik és közönnyel szemléli, hogy múlt péntek óta

a 95-ös benzin már 506 a gázolaj pedig 517 forintba kerül literenként.

— jelentette ki a pártszóvívő.

Szerinte szemmel látható, hogy a kormány nem hallja meg a magyar emberek segélykiáltásait, sem a segítőkész politikai elképzeléseket, ezért a DK úgy érezte, kénytelen a Rogán Antal által vezetett propagandaminisztériumhoz fordulni.

Javaslatuk szerint

tartsanak Gyurcsány napokat, amikor az emberek 2009-es árakon vásárolhatnának üzemanyagot: 257 forintért egy liter benzint, 252 forintért pedig gázolajat.

Úgy gondolja, a tisztességes magyar emberek visszasírják a Gyurcsány kormány alatti üzemanyagárakat, és bízik benne, hogy ha a magyar emberek problémái nem is, a Gyurcsány név még Orbán Viktorékat is felébreszti a semmittevésből.

Felszólítja a kormányt: ismerje be, hogy valótlan az az állítás, miszerint nem emelték az üzemanyag jövedéki adóját.

Valódi Hírek