Nagy égés: Dülöngélt a fideszes Simonka György a Parlamentben, követelik vizsgálják ki, miért

A Jobbik elnöke szerint úgy tűnt, Simonkának sikerült belülről módosítani a tudatállapotát.

Nemrég Kövér László azt nyilatkozta, hogy új veszély leselkedik ránk, a tudomány ugyanis mára olyan szintre fejlődött, hogy az emberi agy működését már nemcsak a koponyán kívülről, de belülről is lehet befolyásolni, és ez veszélyes

– írja Jakab Péter, hozzátéve, hogy nem tudja, erre gondolt-e Kövér László, de szerinte tegnap Simonka György úgy ment be a Parlamentben, mint akinek

sikerült belülről módosítania a tudatállapotát.

Márpedig a Parlament munkahely, ahová kötelező tiszta tudatállapotban bejönni dolgozni. Éppen ezért hivatalosan is kezdeményeztem Kövér Lászlónál, vizsgálja ki, mitől dülöngélt Simonka képviselő a Parlamentben úgy, hogy végül egy másik fideszes jobbnak látta kikísérni.

⚠️ Betegen ugyanis nem szabad bejönni, részegen meg tilos

– jegyezte meg a politikus.

Egyébként a Blikk kiszúrt egy fotót (ITT tudod megnézni) a tegnapi parlamenti ülésről, amint Simonka épp elbóbiskolt az előtte beszédet tartó Kállai Mária felszólalása alatt.

Simonka György és társai ellen bűnszervezetben elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás még 2019 augusztusában. Idén augusztusban újabb veszteségi ügyben emeltek vádat ellene. Erről ITT írtunk.

Valódi Hírek