Úgy pózolt a fideszes elit az Elkxrtuk plakátja mellett, mintha nem lenne holnap (+fotó)

Alig várták.

Csütörtökön mutatták be az Elkxrtuk címen futó őszödi heccfilmet. Végre. Már alig vártuk, mert akkora hájp volt körülötte. Mi is megírtuk, hogy egymást taposták a fideszes sztárok, politikusok a vetítésen.

A világra szóló puccparádéról folyamatosan számolt be a NER-elit, egymást érték a facebookos posztok, hol plakáttal pózolós fotókkal, hol csoport képekkel aggatták tele az üzenőfalat.

Az egyik legnagyobb fideszes megmondóember sem maradt ki a buliból. Bayer Zsolt fülig érő szájjal feszítetett az elkxrtukos molinó előtt, és azt írta, már alig várta, hogy megnézhesse.

Hasonló bájvigyorral örült magának és a filmnek is Kocsis Máté. Egy szellemes Gyurcsány-idézettel örvendeztette meg követőit.

Ezt írta: „Kígyók kígyóznak a Corvin moziban a Gyurcsány-film bemutatóján A film zseniális, már érthető, miért akarták ellehetetleníteni. 🎭 Gyurcsány Ferenc szerepében Gyurcsány Ferenc.

Mindenkinek látnia kell!”

Az igazságügyi miniszter ennél azért jóval visszafogottabb stílusban nyilvánult meg. Varga Judit a miskolci barátaival nézte meg a mozit.

Utána egy jól komponált fotót is kitett, amelyben a háttérben (ahogy kell) finoman elhomályosódik az elkxrtukos plakát. Igazán művészi.

Azt azért itt hozzátesszük, hogy nemrég kiderült, hogy az őszödi heccfilmet Rogán Antalék filmirodája a napokban művészfilmmé minősítette az Elkxrtukot.

Mindannyian megnyugodhatunk, hogy a fideszes humorágyú is kipipálta a bakancslistás Elkxrtukot. Kósa Lajos a debreceni Apollo moziban tekintette meg az alkotást.

„Azt, hogy Gyurcsány Ferenc és kormánya, miként tette tönkre Magyarországot és hogyan tiporta a földbe a demokrácia elveit a regnálása alatt, azt sokan tudtuk.

Az Elk*rtuk című filmből, mindenki megtudhatja. Nem engedhetjük, hogy visszatérjenek és újra megcsinálják!”

– hívta fel a figyelmet Kósa, majd lőtt egy fotót a mozivászonról.

.

Valódi Hírek