Kövér Lászlónak elgurult a gyógyszere: Elképesztő összeesküvés-elmélettel állt elő 2006-ról

Azt hittük, ezt már nem lehet fokozni.

Előre megtervezett provokáció volt, aminek – a forgatókönyv szerint – emberhalállal kellett volna végződnie — mondta Kövér László a Magyar Nemzetnek adott interjújában a 2006-os eseményekről.

„A Jóisten gondviselésének köszönhető csak, hogy a vízágyút szállító, égő rendőrségi járműből élve menekültek ki a benne ülők. Gyurcsány Ferenc másnap a kamerák előtt az egyik sérült rendőr betegágyánál állt, de

valójában a ravatalánál szeretett volna ott lenni,

hogy az utcai zavargásokat felhasználva a felelősségét az ellenzékre hárítsa. Hiszen tudta, hogy már a 2006-os választás másnapján elvesztette a 2010-es parlamenti voksolást.

Egyetlen esélye az volt, ha eltünteti ellenfeleit a legitim politika színpadáról. Erről szólt ez az egész forgatókönyv”

— mondta.

A kérdésre, hogy nem hangzik-e ez összeesküvés-elméletnek, azt felelte, Gyurcsány ma is ugyanezt csinálja,

„földönfutóvá tétellel és bebörtönzéssel fenyegeti a politikai ellenfeleit és mindenkit, aki a mostani kormány mögé áll”

— mondta, hozzátéve, hogy az egész demokrácia szégyene szerinte, hogy

„ez az ember még a politikai porondon van, még mindig az ellenzék vezére lehet, és egy véreskezű kommunista gyilkos véresszájú unokáját maga előtt tolva kíván visszatérni a hatalomba”.

Azt is elmondta, hogy szerinte a jelenlegi kormány egyáltalán nem felelős abban, hogy nem volt elszámoltatás.

„Jogállami keretek között ennyire futotta a magyar igazságszolgáltatás erejéből. Senki ne gondolja, hogy jobb lett volna, ha 2010-ben úgy állunk hozzá az elszámoltatáshoz, mint ahogy Gyurcsány fenyeget bennünket most”

— fogalmazott. Az ellenzéki összefogásról azt mondta:

„Aki benevez a „ki a legjobb Gyurcsány Ferenc” című versenyre, az olyan lesz, mint Gyurcsány Ferenc, csak gyöngébb kiadásban, elveszíti az önállóságát, és erkölcsi értelemben is hasonul a DK elnökéhez. Hibás politikai számítás következménye, ami az ellenzékkel történt”.

Volt még néhány érdekes kijelentése, a teljesség igénye nélkül:

  • „Az elmúlt tíz évben kiderült, hogy – miniszterelnök úr szavaival élve – míg mi azt hittük, hogy Európa a jövőnk, addig valójában mi vagyunk Európa jövője”.
  • „Ha megnézzük, hogy van-e különbség a nácizmus, a kommunizmus és az egyre inkább totalitárius jegyeket mutató liberalizmus között, riasztó hasonlósággal találkozunk.”
  • „Mivel pedig a média és a kultúra irányítása régóta a liberálisok kezében van, egyre nehezebb vállalni a normalitáson alapuló értékrendet tükröző véleményt.”

 

Valódi Hírek