„Foglalkozzanak a saját kutyájuk kölykeivel”: Budai Gyulának elborult az agya, kiakadt a baloldali sajtón

Nem érti, miért kell annyit foglalkozni a „békemenettel”.

Budai Gyula szerint sokat foglalkozik a baloldali sajtó a szombati békemenettel, és nem igazán érti, hogy miért. A fideszes politikus rendesen kiakadt ezen, nemtetszésének a Facebookon adott hangot.

A politikus, aki nemrég elvesztette élete legnagyobb perét, és már papírja is van arról, hogy hazudik, arra kéri a baloldali sajtót, hogy foglalkozzon a saját dolgával.

„Békemenet október 23-án! Én tényleg nem értem a »libernyák« médiát, hogy miért foglalkozik ennyit a Békemenettel ?? Talán félnek ??!

Talán úgy érzik, ha sokan jönnek el -esetleg többen,mint az ellenzéki előválasztásra – és akkor Márki-Zay elveszti varázsát?😂

Talán azért, mert ennyire utálnak bennünket ??! ( Ja, én sem szeretem őket !) Talán…hagyjuk! Engem abszolút nem érdekel, hogy a baloldali összefogás hol ünnepel és ki mond beszédet.

Mindenki ott ünnepel október 23-án, ahol szeretne, ezért arra kérem a baloldali sajtómunkásokat, hogy foglalkozzanak a »saját kutyájuk kölykeivel« , és tartsák tiszteletben október 23 szellemiségét, még ha ez nehezen is megy!”

– írta Budai.

A szombati „békemenet” mellett az ellenzék is tart demonstrációt. Mint írtuk, Márki-Zay Péter és Dobrev Klára közösen tartanak beszédet, majdnem ugyanakkor, mint Orbán Viktor.

Valódi Hírek