Mi történt? Egy időre köddé vált a videó Orbán hajmeresztő beszédéről

Orbán Viktor „Békemenet”-en elmondott beszédével valami nem stimmelt.

A Facebook veszélyesnek minősítette Orbán ViktorBékemenet„-en elmondott beszédének felvételét, így törölte azt az M1 Híradó közösségi oldaláról.

Kapcsolódó: Megdöbbentő videó: Orbán Viktor elsírta magát

Az indoklás szerint a felvételen veszélyesnek minősített személyekhez és szervezetekhez kapcsolódó szimbólumok láthatók, veszélyes személyeket és szervezeteket dicsőítettek és támogattak a képsorokon. A híradó felülvizsgálatot kért a Facebooktól, így később újra elérhetővé vált a videó – részletezték a hirado.hu-n.

Orbán Viktor és a „Békemenet”

A miniszterelnök szombat délután szólalt fel a Margitszigeten, többek között a háborúról, Brüsszelről, a migrációról és a genderpropagandáról ejtett szót.

Sokkoló háborús riogatásáról >>ITT<< írtunk részletesen.

Vasárnap már be is futott egy kőkemény üzenet a „Békemenet”-en rikácsoló magyar kormányfőnek. Manfred Weber, a jövő heti EP-választáson várhatóan ismét a legtöbb mandátumot szerző pártcsalád, a jobbközép Európai Néppárt (EPP) elnöke értésre adta:

soha nem lesz együttműködés egy jövőbeni Európai Bizottságban a Fidesszel.

„Nincs együttműködés egy olyan párttal, amely Putyin zsoldjában áll, sem Orbán Viktorral vagy a lengyel Jog és Igazságossággal (PiS), amelyek megkérdőjelezik a jogállamiságot”

– fogalmazott hétvégi interjújában.

Mindeközben a kormányzó párt egyik kedvenc propagandistája is meglepő kijelentést tett a miniszterelnökről. Bencsik András szerint Orbánnak

„sok hibája van. Túlsúlyos, emiatt sokan aggódnak”.

Kapcsolódó: Mi történt? Orbán súlya miatt aggódik a Fidesz kedvenc propagandistája

A „Békemenet” következményeiről

Orbán Viktor hívei döbbenetes pusztítást végeztek Budapest egyik legszebb parkjában, a helyszín a beszámolók szerint olyan, mintha egy csorda gázolt volna át rajta. Karácsony Gergely főpolgármester több fotót is posztolt a Margitszigetről.

Mint azt a közösségi oldalán írta,

„a Főkert megkezdi a Margitsziget eredeti állapotának helyreállítását, hogy az újra teljes pompájában szolgálja a budapestiek nyugodt pihenését”.

Kapcsolódó:

Orbán legelborultabb híveit kérdezték a „békemeneten” (+videó)

Lebukott Rogán Antal: A Békemenet estéjén egy londoni luxusszállodában romantikázott a feleségével (+fotó)

Valódi Hírek