Az agymosó köztévé riportere hatalmas butasággal provokálta Hadházyt, de nagyot koppant(+videó)

Az évi százmilliárdból fenntartott csatorna alkalmazottja ezúttal is sziporkázott.

Hadházy Ákos osztott meg egy bizarr videót, amely még az előválasztás második fordulójának eredményváróján készült. Császár Attila a közmédia riportere szeretett volna a politikussal interjút készíteni, de Hadházy nem volt partner.

A politikus, mint ahogy azt már többször is hangoztatta, csak elő adásban hajlandó válaszolni a riporterek kérdéseire. A jelenetek tanúsága szerint Hadházy a legnagyobb nyugodtsággal hallgatta végig és válaszolt Császár provokáló kérdéseire, aki egy ponton hatalmas butasággal tette nevetségessé saját magát.

Hadházy a következő kommentárt fűzte a nemmindennapi média-politika burleszkhez:

„Szemtelenség a köbön: miután tízszer elmondtam neki, hogy élő adásban bármikor az MTV rendelkezésére állok, az állami propagandatévé riportere kioktatott, hogy NEKEM TÁJÉKOZTATÁSI KÖTELESSÉGEM VAN és köteles vagyok neki nyilatkozni.

Nem tudtam, hogy szembe röhögjem Császár urat, vagy valami mást csináljak, vagy ráordítsak, hogy »basszus, tájékoztatási kötelezettségetek az nektek van, ha nem tudnátok!«

De angyali nyugalom szállt meg és tizenegyedszer is elmondtam neki: élő adásban bármikor válaszolok mindenre.

Köszönöm annak a honfitársunknak, aki »kandi kamerával« felvette a bizarr jelenet egy részét!”

Nézd meg te is a lesifelvételeket:

Megírtuk meg, hogy jövőre jóval több pénzből gazdálkodhat az államilag finanszírozott agymosó köztévé. Így 2022-ben már összesen 130,141 milliárd forintot kap az elfideszesített MTVA.

Császár igazán ismertté 2006 szeptemberében vált, amikor a Magyar Televízió Szabadság-téri székházának többek közt Molotov-koktélokkal felszerelkezett ostromlóit forradalmároknak nevezte. Az akkor történteket többször is 1956-hoz hasonlította. Az elfogult tudósítás miatt egymillióra büntették a csatornát.

Valódi Hírek