Most érkezett: Újabb MSZP-s politikus állt be Dobrev Klára mögé a második fordulóban

Az egyetlen baloldali jelöltre szavaz.

Szitka Péter MSZP-s politikus 2006 óta Kazincbarcika polgármestere. Vasárnapi Facebook-bejegyzésében világossá tette, hogy az előválasztás második fordulójában Dobrev Klárát, az egyetlen baloldali jelöltet támogatja.

A polgármester arról is írt, hogy pontosan tudja, milyen a karaktergyilkosság, hiszen ő is átélte. Ennek ellenére úgy véli, aki a gyurcsányozásra vevő,

az a Fideszre szavaz.

Bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Egy ciklus végén mindig elő kell tudni adni, mi az, amit az ember tett vagy nem tett. Az a mai politikai morál szégyene, hogy a karaktergyilkosság megint reneszánszát éli.

Évekkel ezelőtt én is átéltem a saját bőrömön. Ügyészségre, utána bíróságra jártam évekig. Igyekeztek megbélyegezni. Nem sikerült.

Bebizonyosodott, hogy mindent jogszerűen és becsülettel csináltam. Közben végeztem a dolgom a csapatommal. Építettük Kazincbarcikát.

Ezt értékelik a városunk lakói 2006 óta. Mindezt addig fogom csinálni, amíg a városom lakói ezt jó iránynak tartják.

A jelenlegi miniszterelnök vonatkozásában is legyen ez így. Értékeljék az emberek, hogy jól csinálja-e a dolgát vagy sem, és jövő áprilisban közösen döntünk.

Ez a döntés azonban legyen az elvégzett munka után. Az mégiscsak közröhej, hogy három ciklus után nem az elért eredmények alapján akarja, hogy döntsünk Orbán Viktor, hanem mert Gyurcsány így meg úgy… ja meg Soros, ja meg Brüsszel…

Aki vevő ezekre, nyilván a Fideszre fog szavazni.

Ők lesznek kevesebben a jövő évi választásokon. Az ellenzéki előválasztást figyelve túl vagyunk az első körön. Megvannak a leendő képviselőjelöltek. A második körben hárman maradtak állva a miniszterelnök jelölti megmérettetésben. Pontosabban csak ketten, mert jött az a bizonyos villamos. Az egyikük lesz Orbán Viktor kihívója.

Az elmúlt hetek tanulságosak voltak. Dobrev Klára járt nálam. Átbeszéltük, hogy miniszterelnökként partnere lesz az önkormányzatoknak, így Kazincbarcikának is.

Támogatom a második fordulóban.

Hajrá! 🙂

Valódi Hírek