Hangfelvételen, ahogy az Átlátszó újságíróját gyalázzák a gödi Fidesz-kinevezettek

Bekapcsolva felejtették a mikrofont a lakossági fórumon.

„Csoda, hogy még nem verték meg” — mondta az Átlátszó újságírójáról, Bodnár Zsuzsáról Szabó István, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke és Magyari László, a Magyar Közút Zrt. Pest megyei igazgatója egy lakossági fórumon, ráadásul egész Göd előtt, hiszen az élőben közvetített eseményen bekapcsolva maradt a két férfi mikrofonja.

A videó még fent van Göd önkormányzatának Facebook-oldalán.

Az Átlátszó szerint a fórumot a Pest megyei önkormányzat szervezte, a téma pedig egy útszakasz felújítása volt.

A lakók forgalomcsillapítását szeretnének, illetve a fórumot vezető megyei jegyző korábban azt mondta, „másról is lehet majd kérdezni”, ezért mentek el többen az eseményre.

Az eseményen részt vett az Átlátszó munkatársa, Bodnár Zsuzsa is, aki a helyi Göd-ÉRT Egyesület vezetője is. Amikor viszont az útszakasz felújításának ügyéről másra terelték volna a szót, a megyei jegyző szünetet rendelt el.

Szabó István és Magyari László mikrofonja is bekapcsolva maradt a szünetben, így eshetett, hogy egyenes adásban közvetítették, amint a két férfi alpári módon becsmérelte az Átlátszó munkatársát.

Szabó „undorító, tenyérbemászó”, „az Indexbe és az Átlátszóba írogató” újságírónak nevezte Bodnárt, aki az eseményen többször is felszólalt.

Magyari László azzal tromfolt, hogy

„csoda, hogy még nem verték meg”.

A videón 4:18-nál kezdődik a beszélgetés:

 

Valódi Hírek