Brutális rongyrázás volt Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc lakodalmán, itt vannak a legtitkosabb információk a nagy napról

Négyféle desszert volt és a töltött káposzta se hiányzott a menüsorból.

Mint írtuk, pénteken tartotta világraszóló lakodalmát Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Talán az év legjobban várt eseménye volt.

Mindenki csak találgatott, vajon miként tart lakodalmat az ország leggazdagabb embere. A Blikk informátora elárult néhány kulisszatitkot az őrületes rongyrázásról.

Az évtized hazai esküvőjeként emlegetik a Várkonyi és Mészáros egybekelését. Nem csoda, a leggazdagabbaknak meg kell adni a módját. Ehhez kétség sem fér. Az egész eseményt

páratlan luxus és elegancia jellemezte.

A pár a romantikus Alcsúti Arborétumban fogadott örök hűséget egymásnak, a Blikk úgy tudja,

300-an vettek részt az év lakodalmán, akikkel titoktartási szerződést irattak alá.

Mindent megtettek azért, hogy senki ne jusson be a helyszínre. Sötétedés után éjjellátó szemüveggel figyelték az őrök, hogy illetéktelen ne jusson közel az arborétumhoz.

„Ilyen esküvő még nem volt Magyarországon, a hatalmas tortát Budapestről hozatták, és a több fogásos ínyenc menü is minden igényt kielégített. Az este során többször érkezett a helyszínre a Mészáros Gasztro valamelyik autója, nem fogyott ki egy pillanatra sem egyetlen finomság sem”

– mesélte elégedetten a Blikk informátora.

A lakodalomban ott volt Dzsudzsák Balázs focista és Rákay Philip műsorvezető, Gönczi Gábor és Radics Gigi is. Az est sztárfellépője (vélhetően) Rod Stewart volt, akinek felesége még fotókat is megosztott (vélhetően) az arborétum parkolójából.

Az estét öt percig tartó tüzijátékkal koronázták meg. A Blikk megszereze a menükártyát is. Itt tudja megnézni, milyen menüsor fogadta az elit esküvőn résztvevőket. Tíz főfogás és négyféle desszert is volt.

Mint kiderült, az álompár Dubajbaválasztották nászútként. Várkonyiék már el is hagyták az országot. Ezt Hadházy Ákos szúrta ki.

A lakodalom több százmilllóba kerülhetett.

 

Valódi Hírek