FRISS: Hadházy Ákos kiszúrta, hova utazhatott nászútra Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Már el is hagyták az országot az OE-LEM luxusgéppel.

Pénteken tartották Alcsútdobozon Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea álomesküvőjét, ahol a kiszivárgott képek tanúsága szerint Rod Stewart lehetett a sztárfellépő.

Hadházy Ákos egy internetes repülőgép-követő alkalmazáson azt is kiszúrta, hogy az ifjú pár hová utazhatott az esküvő után.

A független képviselő vasárnapi Facebook-posztjában azt írja:

„Az Évszázad Álomesküvőjének másnapján Dubaiba repült a Nemzeti Gázszerelő által használt luxusgép.

Így aki izgult, hogy vajon méltó helyre utazik-e nászútra az Álompár, az megnyugodhat, valószínűleg a luxusparadicsomot választották, visszatérve oda, ahol a karantén ideje alatt már eltöltöttek romantikus napokat (lásd még: Szerelem a kolera idején).

Az örömteli hírt azért teszem itt közzé, mert minden magyar szívét meg kell dobbantsa, hogy a családbarát kormány ügyködésének köszönhetően ennyire javulnak az ifjú házasok anyagi körülményei!

Végül viszont egy kis rosszindulatú megjegyzés a feleségemtől: ő állítólag még nem látott olyat, hogy esküvői meghívókon a vőlegény neve szerepeljen elől a menyasszony előtt.

Az Álomesküvőn lefotózott L&A logón viszont Lölö került Andi elé. Apró jelzés lehet ez, hogy a Gázos figyel a Főnök szavaira: előbb-utóbb minden asszony a konyhába kerül és minden nőnek tudnia kell, hol a helye…”


.

Valódi Hírek