Óriási tűzijáték-parádéval koronázták meg Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lakodalmát Alcsúton

Megadták a módját az év esküvőjének.

Beszámoltunk róla, hogy pénteken tartották Magyarország leggazdagabb emberének, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, a TV2 egykori műsorvezetőjének esküvőjét Alcsútdobozon.

A helyszíni tudósítások szerint Alcsúton egész nap óriási volt a felhajtás: a lagzira érkezőket fekete ruhás biztonsági őrök ellenőrizték, az esküvő helyszínét, alcsútdobozi arborétumot, sőt még a kisvasutat is lezárták.

A Blikk beszámolója szerint ugyanakkor a lakodalom fénypontját az esti tűzijáték-parádé koronázta meg. A lap által közölt fotók arról árulkodnak, hogy

a pár perces műsorban többek között a magyar trikolór is feltűnt.

Mint írják, a ceremónián kb. 100-200 vendég lehetett jelen, a jó hangulatról és zenéről pedig Radics Gigi és Gönczi Gábor zenekara, a Smile gondoskodott.

A 444 információi szerint a meghívottak egy részét a Puskás Akadémia három éve épült konferenciaközpontjában parkoltatták le, ahol a vendégek átszállhattak a sofőrszolgálathoz, hogy a szomszéd faluba szállítsák őket.

Ez azért fontos, mert a vendégeknek így nem kell találkozniuk a Lovasberény felé vezető úton felsorakozott tévéstábokkal és fotósokkal, akik legfeljebb az elhúzó járműveket tudják felvenni.

A Magyar Hang ugyanakkor elcsípett néhány vendéget, így az biztosnak tűnik, hogy

az esküvőn ott volt Rákay Philip és Dzsudzsák Balázs, valamint a környék fideszes országgyűlési képviselője, Tessely Zoltán is.

A helyszínen egyébként többszintes beléptetési rendszer működött. Ezeknél egy lista alapján szűrték, kit lehet beengedni. Akinek ez sikerült, megkapta az egyedi sorszámmal ellátott karszalagját, amit az ifjú párra utaló, L & A logó díszített.

A Blikk fotóit a tűzijátékról >>ITT<< nézheted meg.

Valódi Hírek